Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 style MK''2 SON - Sayfa 8

5ani5 style MK''2 SON

Başlatan 5ani5 mk2, 19 Temmuz 2010, 23:24:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

H.G WORKS

5ani5 mk2

Exclusive Garage

MeTHea35

ThE_Unforgiven

Bu aracın herşeyini geçte rengine bitiyorum :) Yani hiç bişey olmasada rengi yter benim için...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

5ani5 mk2

Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 11 Aralık 2010, 00:26:17
Bu aracın herşeyini geçte rengine bitiyorum :) Yani hiç bişey olmasada rengi yter benim için...

orjinal rengi abi:) bende seviyorum fakat güneşte yeşil oluyooya o kötü işte:) RENK değişimi yapıcaz farklı Bİ mavi olucak:)
Exclusive Garage

ThE_Unforgiven

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 11 Aralık 2010, 00:33:44
Orijinale sadık olsun bence..

KARARSIZIM:) daha nisana kadar vaktım var sonra sökücem komple :) belkide tornado kırmızı yaparım:)
Exclusive Garage

serhaty

Bence de orijinal rengi çok güzel, bozmamalısın.

ThE_Unforgiven

Kırmızı araç çok piyasada bence bu renk daha dikkat çekici ve apır duruyor ama zevk senin :D

d3n1s

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 11 Aralık 2010, 00:00:46
düz hesap 700 TL filan arkadaşlar:) amortsör yay  ile coilovers kıyaslanamaz :)

Hocam aldığın coil-over kiti çok ahım şahım değil, ayarsız koni+vogtland, eibach, H&R, KW yay takımı çok daha sağlıklı olacaktır, hemen hemen de aynı fiyata gelecektir. senin aldığın coil'in tek esprisi yüksekliği ayarlayabilmek :tamamdir

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: d3n1s - 11 Aralık 2010, 01:00:31
Hocam aldığın coil-over kiti çok ahım şahım değil, ayarsız koni+vogtland, eibach, H&R, KW yay takımı çok daha sağlıklı olacaktır, hemen hemen de aynı fiyata gelecektir. senin aldığın coil'in tek esprisi yüksekliği ayarlayabilmek :tamamdir

sen öle yaparsın o zman kardeş. kullananlar gayet memnun. benim işimi bunlar görür. coil almamın sebebi istedgim gibi yukseltip kaldırmak zaten:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 11 Aralık 2010, 00:49:52
Kırmızı araç çok piyasada bence bu renk daha dikkat çekici ve apır duruyor ama zevk senin :D

piyasada çok haklısın benimde aklımı o karıştırıyor. ama kararımı verince foruma yazıcam:)
Exclusive Garage

cyber34

çalışmalar güzel coilller gerçekten uygun fiyatlı bende düşünmeye başladım:))
markalı coiller gerçekten pahalı bende koni takım var amortisörler patladı .
Kullanıma göre değişir ömrü.Senin amacında gösterişse  sorun değil
kolay gelsin