Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
lpg - Sayfa 9

lpg

Başlatan adogan, 10 Kasım 2010, 22:21:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk1gti09

Alıntı yapılan: adogan - 04 Aralık 2010, 21:39:56
arkadaşlar iyi günler yine soru devir saati bazen hiç çalışmıyo bazende hızlı yükselip yerine geliyo  çukurlara düşünce hareket ediyor derdi nedir acaba birde arabaya yavaş yavaş gaz verip vites yükseltirsen iyi gidiyo birden hılanmak istediğim zaman daha öncede söylediğim gibi  gazı yito ama gitmiyo cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
Bu sorunun ne olduğunu kendin bilebilirsin  :-X

xeon55

Alıntı yapılan: ercijuana - 09 Aralık 2010, 22:47:16
muhtemelen baskı balata değişmesi gerekiyor
muhtemelen öyledir kaçırıyorsa bu sorunu yapar

adogan

hayırlı yıllar arkadaşlar

adogan

Kendim bulamadım çünkü baskı balata değişti sıfır aldım taktırdımşimdide volandandır diyolar daha gidemedim tamirciye sizlerin başına böyle bişey geldimi acaba diye soruyorum motorda falan olurmo acaba  raştırıyorum işte bilgi sahibi olayım diye hayırlısı bakalım

adogan

Arkadaşlar Merhaba bu gün fren lambaları yanmadığı için elektirikçiye gittim westenhaaus yanlış yazmış olabilirim okunuşu gibi yazdım yabancısını bilmiyorum o frenle ilgili olan şey orada bir müşür vardı elektirikçi o müşürle yine onun yanına yaıkın bir müşürü birbirine bağladı ve arabanın çalışması ve rolantisi düzeldi yoksa benmi öle sandım böyle bişi olabilirmi teşekkürler lütfen bilgisi olan cevaplaya bilirmi sağolun

CoX_BoY

Arkadaşlar bu aracı tekrardan abantta göreceksiniz yep yeni hali ile arac bahsedildiği gibi tamam orjinal saf kan bi gti ff şanzuma sahim 3. nesil eg motoru var ve aracın orjinal km si 3 haneli rakamları görmemiş ve motorda hiç bir sıkıntı yok bunun yanı sıra arac daha önce yeşile boyanmamış ve baskı balatası yeni değimiş ama değiştiren usta yalan yanlış iş yaptıgı için pürdilek keçesini yırtmış bu yüzden baskı balataya yağ kacıyordu bundan dolayıda sıyırıyordu bende tekrardan değiştirdim baskı balatasını cok yakında fotolarla karşınızda olacak

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

TEYOLOGY

hadi hayırlısı olsun. hayırlı kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.