Golf Mk2 GTI KR

Başlatan freegane, 09 Aralık 2010, 00:02:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freegane

neyse konu dağılmasın yok mu KR :D

ReDDeviL

Guzel araca benziyor bakilabilir ilandakine
ADK

ReDDeviL

ADK

alpers3

ganı bıanchı aspıt bısıklet bulduk 6 ılerı dsg sanzıman 18 jant var uzerınde hemde ıkı kısılık 0 400 u cok ıyı dusunursen goruselım:D:D:D:D:D :tamamdir

freegane

Alıntı yapılan: alpers3 - 10 Aralık 2010, 16:25:25
ganı bıanchı aspıt bısıklet bulduk 6 ılerı dsg sanzıman 18 jant var uzerınde hemde ıkı kısılık 0 400 u cok ıyı dusunursen goruselım:D:D:D:D:D :tamamdir

değişen parçası varmı  :D

alpers3

freegane

yok kanka bana gelmez o arkadan itişli alacak olsam mercedes alırım  ;D

alpers3

yıne raınbow stayla devam agaaaa:)

freegane

la sorma yapıştı ayağıma bi satılsada kurtulsam. dayımı aradım dün dayı ben ilgilenemiyorum sana bırakıyım arayan soran olursa sen bak dedim tamamben bi ara gelir alırım dedi hala ses yok   :bekleriz: yok mu la masrafsız arazi arabası isteyen alsın şunu  :D

alpers3

bu arada bıseyler duydum ganı ne ıs flashı yukluyomussun bıdahakı bulusmada gorecek herkes ganı neymıs dıomussun :p :p :p :p :p

freegane

la bi ara aklıma gelmedi değil ;D techturkey'de bi çocukla konuşmuştuk harbidende aklımıza yatmıştı hesaplıda olacaktı 900 kg 180 hp :D ama bu araba benim değil elimi süremiyorum,zaten sürsem önce LPG beynini yaptırırım sonra baskıyı değiştiririm 250 lira yakıyo manyak  ;D

alpers3

eger baslarsan flashı modıfıyeye tupu sok aga en az 15 hp kazanırsın:Dya ne flashı ganı sen ıyıce tozuttun gel sana bı makıne bulalım oyna dur ewın bahcesınde:D

freegane

dur hacı aralık ayındayız kar kış kıyamet geliyo vergi ayı filan devrede fiyatlar dip yapmak üzere bu kadar beklemişken biraz daha bekleyim almışken iyisini alayım  ;)

alpers3

Alıntı yapılan: freegane - 10 Aralık 2010, 21:44:40
dur hacı aralık ayındayız kar kış kıyamet geliyo vergi ayı filan devrede fiyatlar dip yapmak üzere bu kadar beklemişken biraz daha bekleyim almışken iyisini alayım  ;)
korkmaya basladım senden:))))alacagın aracı belırlede takıp edelım benzınlıge gırsın depoyu doldurdugu dka yapısıp alalım:D:D:D:D:D:D:D:D