GAZ VERİNCE ZORLANIYOR???

Başlatan Bradley, 09 Aralık 2010, 11:10:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bradley

merhaba arkadaşlar 1 haftandan beri devam eden bir sorunum var. Gaza basınca araba zorlanıyor hafif titreme oluyor ve vites istiyor. Ayrıca performansı düştü arabanın. önceden gazı köklediğimde uçuyordu ama artık sadece bağırıyor. sizce sorun neyden kaynaklanıyor bu konuda bi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun :S

oguz oktay

vala baskı balatadan olabilirmi die düşünüorum ama

golf_4

anlatıgına göre baskı balata gibi...devir yukselıyor ama araba gitmiyorsa muhtemelen baskı balatadır
Vorsprung Durch Technik

yesilkrt

kalkışlarda ve ani gaza yüklenmelerde titremeler; gaza basınca bağırıp yerinde saymalar; verim düşüşü; rampada çekmemeler..
Bunların hepsi bariz baskı-balata problemleri.. en son ne zaman değiştirmiştin baskı balatayı
MK-IV- Comfortline

yesilkrt

200-220TL civarı parça+ 80 TL civarı işçilik.. (serviste)
MK-IV- Comfortline

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

ØSîRîS

bugun gaz verdikçe yemedi yokuşta takıldı kaldı.anlaşıldı masraf zamanı geldi :) 5 ay önce triger seti depişmişti sıra bunda demek..

yesilkrt

baskı balata verim açısından çok önemli. yaptığın masrafa değiyor.
MK-IV- Comfortline

ØSîRîS

gerçi bu sorunu lpg de giderken yaptı ama ben garanti işi severim sabah arabayı bırakıyorum saniye..hayırlısı artık..

ØSîRîS

arkadaşların diğer konularda dediklerine baktın yokuş aşağı stop edip 2.vitese alıp frenden ayağımı çektiğimde araç kaymıyor yerinde kalıyor..

ama sanırım bobin kablolarında sorun var araba öksürür gibi çalışıyor.2-3 ay önce bobin yakmıştı bobin değişmişti kabloalar değişmemişti bakalım yarın ola hayrola..

Bradley

2 ay önce aldım arabayı hiç bişi değiştirmedim daha... Dün bi oto elektrikçisine gittim arabayı sürdü hiçbişeyi yok dedi . şikayetimi bildirdim devirsiz kullanmaktan araba boğulmuş olabilir dedi siz ne düşünüyosunuz bu konuda? evet bazen devirsiz kullanıyorum :S Yorumlarınız için teşekkürler.

Bradley

Alıntı yapılan: golf_4 - 09 Aralık 2010, 13:34:49
anlatıgına göre baskı balata gibi...devir yukselıyor ama araba gitmiyorsa muhtemelen baskı balatadır

abi basıyorum basıyorum devir 3 te takılıyor yükselmiyor ve bağırıyo araba. tabi bu sorun sürekli olmuyo arada bir yapıyo...

barthez

arkadaşım arabayı cihaza bağlat benim tahminim hava akış metresi veya elk.sorun olabilir
golf 4 1,8 Highline