Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf Mk2 GTI KR

Golf Mk2 GTI KR

Başlatan freegane, 09 Aralık 2010, 00:02:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freegane

Beyler aklınızda olsun uygun fiyatlı tek kapılı eli ayağı düzgün bir Mk2 GTI çıkarsa karşınıza ben düşünüyorum. 9-10-13-15 gibi rakamlar isteyenler olursa şimdiden kendilerine teşekkür ediyor hayırlı satışlar diliyorum :)

ThE_Unforgiven

Gani mk3 ten vazmı geçtin ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

freegane

Yoo Mk3'de aklımda ama onun alternatifi Mk2.Bulursam 6-7 bine proje car yapabilirim  >:D

ThE_Unforgiven

Bence mk2 daha mantıklı.Keşke 2 kasa alsaydım demiyor değilim :D

freegane

Mk3 konforlu kullanımı zevkli ama Mk2 daha agresif  >:D Bugün dergide gözüme çarptı Mk3 GTI 16V  0-100 8.3sn, Mk2 GTI 16V 7.5sn. Aralarında bu kadar fark olduğunun farkında değildim  ::)

ThE_Unforgiven

Valla koltukları iptal depo ufaltıcan biraz daha hafifletme ile ço k daha az yapar stock haliyle bile. Ama işte konfor içinde mk3 haklısın vardın 1 sn fark etsin :)

alpers3

kesınlıkle mk2 sartlar we rakıbı ne olursa olsun :tamamdir

freegane

Alper bul bi tane 6-7 liraya düzgün mk2'de alalım  :D Geçen Eskişehir'de arkadaşa söylemişler 6 bin liraya 88 Golf var GTI haberin olsun die bana telefon açtı ok dedim git kaporayı ver o sırada sanayiciler almış kaçırdık arabayı

alpers3

Alıntı yapılan: freegane - 09 Aralık 2010, 03:05:12
Alper bul bi tane 6-7 liraya düzgün mk2'de alalım  :D Geçen Eskişehir'de arkadaşa söylemişler 6 bin liraya 88 Golf var GTI haberin olsun die bana telefon açtı ok dedim git kaporayı ver o sırada sanayiciler almış kaçırdık arabayı
ne renkmız bu mk2 ganı bızım cocuklarda getırdıler bı makıne ankaraya kırmızı renkte

freegane

Kırmızıydı 2-3 parçasında boya vardı galiba

alpers3

araba burda gel ıstersen:Dgusel araba dun bı turladık fena makıne degıl:D

alpers3

satacagını zannetmıyorum aynı aractan bahsedıosak aksıne araba yuklenecek:D9.5 jantlar takılıp yere basıldı bıle arac ganı her gecen sanıye gecıkıosun:D:D:D:D:D:D:D

freegane

Alıntı yapılan: alpers3 - 09 Aralık 2010, 22:02:45
satacagını zannetmıyorum aynı aractan bahsedıosak aksıne araba yuklenecek:D9.5 jantlar takılıp yere basıldı bıle arac ganı her gecen sanıye gecıkıosun:D:D:D:D:D:D:D

hızlı giden atın ..ku seyrek düşermiş kanka :D