Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bu Gece Motorin ve Benzine ZAM Var 07.12.2010 - Sayfa 2

Bu Gece Motorin ve Benzine ZAM Var 07.12.2010

Başlatan ozmo, 07 Aralık 2010, 19:30:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

oguza katılıyorum bu üücretlerle pompacıya dönücez :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: nizam - 07 Aralık 2010, 23:01:00
oguza katılıyorum bu üücretlerle pompacıya dönücez :D

Pompacının suçu yok adamları sapık ilan ettirceniz o logo ile :D :D o pompa tabancası yerine ampul koymak lazım.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 07 Aralık 2010, 23:18:40
Pompacının suçu yok adamları sapık ilan ettirceniz o logo ile :D :D o pompa tabancası yerine ampul koymak lazım.

onun çıkartmasını yapıcam deponun üstüne yapıstırırım birde senin çıkarma :D yeter :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

ahmancar

ayıptır ya bu kadar da olmaz ki  :(
çekip gidesim var artık bu ülkeden denizlide oturuyorum burda bir tanıdığım irana gidip geliyor kendi aracıyla (vitoyla) irandan cıkarken mazot alıyorum diyor depoyu dolduruyormuş 1 doLara o mazotla konya'ya kadar geliyorum diyor düşünün adam 1 dolarla = 1.5 t.l. ile 1200 - 1300 km. geliyor  :-[  :'( ne oLacaz biz böyLe  :-\
Mancarlar Torna

Mk1GTI

Alıntı yapılan: ahmancar - 08 Aralık 2010, 03:10:38
ayıptır ya bu kadar da olmaz ki  :(
çekip gidesim var artık bu ülkeden denizlide oturuyorum burda bir tanıdığım irana gidip geliyor kendi aracıyla (vitoyla) irandan cıkarken mazot alıyorum diyor depoyu dolduruyormuş 1 doLara o mazotla konya'ya kadar geliyorum diyor düşünün adam 1 dolarla = 1.5 t.l. ile 1200 - 1300 km. geliyor  :-[  :'( ne oLacaz biz böyLe  :-\

İranda doların durumu çok farklı onunda etkisi var.  Dolar iran riyali karşısında çok değerli bir para.. 10 dolara taksici seni 3 gün gezdiriyor iranda. 5 yıldızlı otelde 40 dolar harcayamassın.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ozmo

petrol yatakları burnumuzun dibinde 1.30 Tl lik karları konulmuş benzin vergilerle 4 Tl'ye satılıyor 2.7o Tl vergimi olur hadi onu geçtim önce ötv geçirip sonrada kdv geçiriyorlar yani verginin vergisini ödüyoruz bizfde artık bundan sonra her sabah saat 08:00 de dörtlü yakıp kornalara basıp 4 Tl'yi kutluyoruz  :tamamdir

yesilkrt

yola devam.. devam.. ekonomi iyiye gidiyor yaaaaa.. verin bunnara oyunuzu..
devlet hazinesi doluyormuş. ulan herşeyde vatandaşa yüklenirseniz. durmadan vergi artırırsanız tabi yükselir.
MK-IV- Comfortline

ALPER.

24 aralıkta3 gün akaryakıt almama protestosu varmış sanırım konuyla alakalı linkler http://www.skodam.com/topic22828.html Desteklenmeyen Tarayıcı | Facebook

betoqu

Tayyip'e seLam,dizeLe devammm...  :saygılar

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

ADK