Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İngiltere'de 2. El VW Fiyatlarını Merak Edenler

İngiltere'de 2. El VW Fiyatlarını Merak Edenler

Başlatan mustklc, 06 Aralık 2010, 23:34:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustklc

Fiyatlar şaka gibi  :D

98 Passat 850 Sterlin yani aşağı yukarı 2000 TL  ;D

bakıp bakıp hüzünlenin

http://www.desperateseller.co.uk/findacar/used-cars/Volkswagen.asp

Araba binmek içindir..

oguz oktay

mustklc

arabalar çok temiz duruyor, aksesuar yok, camda film yok, direksiyonda kılıf yok, viteste tesbih yok. şıkır şıkır tertemizler.  ;D
Araba binmek içindir..

OffLineR

Arabadan daha pahalı sigortaları var yalnız  ;)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

onurc

bavulları hazırlayın ıngıltereye ucuyoruz :) sankı sıfır showroomdan arac bakıyo gıbı hıssettım bı anda :)
ok men 8) let s go   :halazn:

dj_burak

http://www.desperateseller.co.uk/findacar/used-cars/used-Volkswagen-cars-for-sale.asp?orderID=20635604&vendor=104513

araç 1000cc ya şaka gibi ilk defa bi poloda 1000 motor görüyorum ayrıca bunların hepsininde direksiyonunun sağda olması çok hoş hep öyle bi arabam olsun istemiştim :D ayrıca radyo kaset diyo adam cd bile taktırmamış araca :D

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

barut

bu sabah izmirde sağdan direksiyonlu tek kapı golf GTİ gördüm. ışıklarda önümde duruyordu la dedim şoför nerde :D meğersem sağdaki şoförmüş  ;D ;D ;D

nasıl gelmiş yada nasıl getirilmiş öğrenmek lazım bu işleri

tr.automobile.de - İkinci el araçlar - Bir yaş araçları - Yeni araçlar - Binek otomobil - Motorsiklet

buda almanya sitesi...

onurc

koray abı attıgın lınktekı arac fevkalade. sıfır km gıbı . bu sıtedekılerın en en kötüsü. bızım burdakılerın en en ıyısıne esıt :))
ok men 8) let s go   :halazn:

Serhat4Motion

araclar para etmez avrupada burada vergi konu$ulur :) golf peugeot opel  vs tofa$ sayiliyor. buyuk arac almak cok kolay ama actirmayacaksaniz :) acilirsa mesela 2011 audi a6 alacaksiniz 3binlik atiyorum 200 hp senede 2binden a$$agi odemezsiniz vergi acili$tada 7 8 bin euronuz gider :) yani sira sigorta i$lerimi devreye gider bi sigortada arac ya$i ve dogrudan full dedigimiz icindeki opsiyonlarla alakalidir...

dikkat edyorsaniz avrupadan luks arabalar yazin izne gelirler kimisi surekli kullani rama kimisi yalan soyler :) sadece izinden izine satin alirlar yani 1 bilemedin 3 ayligina donunce hemen satilir arac... dondukleri ulkede golf 3 4 en fazla 5  opel vectra 5,20 bmw en fazla c200 mercedes  passat ama hpler du$uk olacak sekilde arkada$lar :)

zengin degilim ama az sonra cikayim gideyim audi R8 alayim kendime ama sadece bahcede yatirabilirim onu :) gerisi yalan :d