bagaj ışığı

Başlatan onuruslu, 06 Ekim 2009, 15:23:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onuruslu

selam arkadaşlar 98 model polomun bagaj lambası yanmıyor acaba sigortadan felanmıdır diye düşünüyorum sizin bu konuda bir bilginiz varmı?

ahmed6042

belki de lambası patlamıştır :tamamdir
Das auto.

mikail

lambasına bakın olmazsa sigortaya bakın oda olmazsa kapı kilidinde bagajın acıldıgını görüp lambayu yakan sviç var onu kontrol edin veya ettirin

onuruslu

yardımlarınız için teşekkürler

mustklc

arkadaşlar bu bagaj ışığı hatcbacklerde var mı? ben bendeknin içine baktım değil lamba yuvası bile yok
Araba binmek içindir..

onuruslu

benim araba 98 polo hatcback senin araba 99 model olduğuna göre olması lazım.

mustklc

sağda mı solda mı? gerçi sağda ilkyardım çantasının konacağı bir yer var. o zaman solda desek. yok arkadaş yok. deli olacağım  :D
Araba binmek içindir..

onuruslu

%100 olması lazım garip bi durum :)

mustklc

bi zahmet biriniz resmini çekse de buraya atsa  :tamamdir
Araba binmek içindir..

ahmetceylan

bagajın içinde solda yukarda bende 98 1.6 8v var
>> LoNeLyWoLf  <<

dj_burak

sol tarafta var orjinalinde sarı hatta geçen gittim beyaz taktım bu tavan lambaları orayada oluyo çok güzel oldu çokta güzel durdu  :D :D :D

onurc

benım 97 var bendede. fakat hıc nerdedır dıye bakmadım . bagajı actıgımda yanıyor ıste :D , araba burda olsa bakardım nerde dıye resımde cekerdım
ok men 8) let s go   :halazn:

relaxizmir

Ben eski aracıma şöyle bişey yaptırmıştım.Pandizotun altına sıra led ışık (hani apaçilerin farların içine döşettiklerinden  :t ) döşetmiştim.Bagajın ışığına bağladım.Orjinal ışığınıda söktüm.Böylece o ledlerin ışığını gözünüzle görmüyorsunuz ama bagajın içi süper aydınlanıyor.Tavsiye edebileceğim bir projedir  ;)
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

eroldemir73

Bende kendi yaptığım pandizotun alt kısmına internette satılan led tavan lambalarından monte etmiştim. Ucunuda mevcut bagaj ışığına bağladım. Bagaj oldukça aydınlık oldu.