05 Aralık 2010 İstanbul Ümraniye Carrefour Buluşması

Başlatan Ouzoo, 06 Aralık 2010, 09:42:18

« önceki - sonraki »

ReDDeviL

Abi yükleyinde bir pazarlik yapalim bnim bagaji kim cektiyse koymasin etiker olmayalim ;D
ADK

deepblue

oguz elıne saglık ,super fotolar olmuş :)
@serkov sendekı resımlerıde beklıyoruz...

ALPER.

hahha, bana yataktan kalkmış gitmiş gibi halin var diyen nizama bak, kapşonu az daha sıksaymışın ninja olacakmışın  ;D

tebrikler çok keyifli buluşma olmuş  :sevgi:

lostys

Alıntı yapılan: boralp - 06 Aralık 2010, 23:04:17
hahha, bana yataktan kalkmış gitmiş gibi halin var diyen nizama bak, kapşonu az daha sıksaymışın ninja olacakmışın  ;D

tebrikler çok keyifli buluşma olmuş  :sevgi:
nizam keli kamufle etmek için kullanmış kapşunu :D

vw6n

ALPER.

yok o konuda potansiyelim olduğu için şaka yapamıyorum ben  ;D

OffLineR

Kuzular sıcaktı ama bizim dışarıda gezesimiz geldi  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

onurc

hakkaten sueprdı yav. koskoca gun nası bıttı vallahı anlamadım .  bı avmye gırdık bı otoparka. bı avm bı otopark . otoparkta 2 tane 6n vardı bırı open aır olmak uzere. tek kapı 2sıde. cok tatlılardı gercekten . ozellıkle beyaz olanın derı dosemesı. ılk defa bı derı dosemeyı beyendım :) . onlarında sahıplerı geleydı :D cıkmak bılmedıler.
bu arada oguz abı ellerıne saglık fotograflar ıcın . he bıde benı eve kadar bıraktıgın ıcın cok sagol. yolunu uzattık bıraz ama :)
ok men 8) let s go   :halazn:

oguz oktay

bende bi öküzlüğümü dile getirmek istiorum aslında utanarak koray abi yemek parasını evrmeyi unuttum valla abii bidakine söz telafi edicem :'(

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

oguz oktay

bide bişi dicem kıskanma senn kuzu dönmüo yapısıo yere  ;D

onurc

koray abı bende unuttum aynı sekılde. altan abıde odetmedı yemek alırken >:(  bı dahakı bulusmada boyle olmasın abı lutfen mahcup oldum valla :) en kral bıg kıng xxl lar sızın olsun :)))

oguz oktay

biz burger i zaten koray abiyle protesto edioz daha yemicik ordan mc danols a takılıcaz müsteri memnuniyeti sıfır >:( :bekleriz:

onurc

hemen ıletırım abım ben merak etme :D yalnız bu resim krıze soktu benı :D altan abıyle oraya photoshopla konmusuz gıbı hıc alakamız yok sızle :D