Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
05.12.2010 saat:10:00 Pazar günü İstanbul Ümraniye Carrefour Bulusmasi - Sayfa 12

05.12.2010 saat:10:00 Pazar günü İstanbul Ümraniye Carrefour Bulusmasi

Başlatan ReDDeviL, 27 Kasım 2010, 18:15:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

12'den sonra anca gelirim bende inşallah yolu bulurum avrupa yakası yollarını hiç sevmiyorum :-\

ReDDeviL

Yol cok basit 2 inci kopruyu  gectikten sonra dumduZ gidince umraniye tabelasina kadar duz gidixeksiniz ondan sonra umraniyeye donunce herkes tarif eder zaten
ADK

oguz oktay

kavacık köprüsünü geciosun abdullah abi aynen devam otobandan gidiosun umraniye uskudar tabelasından içeri giriosun kavacıktan sonra ilk giriş zaten girdikten sonra yaklasık 800 900 mtre sonra hemen bi sapak daha gelio kucuksu umranie diye aynı sekilde ilk sapaktan giriosun  direk asagı dogru geliosun carfur u görücen abii

oguz oktay

kız arkadas sözlü nişanlı olan veya evli olan ebilerimizden eş lerinden gelcek varmı acaba???

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

oguz oktay

nizam

Yunus EMRE

ReDDeviL

Ouz ben getirecektim ama ole bi durumda aranizdan erken ayrilmami sagliyacagindan vazgectim 8)
ADK

oguz oktay

vala bilmiom altan abi
biri getirrse mecbur götürcem söz verdim yoksa kırmızı köse mavi köe kapısıcaz gibi ;D

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nizam

Yunus EMRE

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

oguz oktay

karsıdan gelicek olan arkadaslar tel numaram 0539,398,67,10  bu numaradan ulasabilirsiniz kavacık otobus duragında 9,15 de gecip 9,30 a kadar bekleyecegim bilginize