Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 11

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

valla abı tam denk geldı ıste napalım :) zaten arac gıtmıyordu arzası vardı . getıremezdımde zaten :) bu arada gercekten babam gene haklı cıktı . cok ıyı bır fıyata boyatıyoruz.  jantlarda boyanıyor  :tamamdir
ok men 8) let s go   :halazn:

d3n1s

Onur boyayı veya verniği niye kazıyolar? benim bildiğim kadarıyla kazımadan boyayı sökmeye yarayan bir solüsyon var?

onurc

benım araba emsallerıne gore bıraz farklı oldugu ıcın . sagolsun aldıgımız eleman sozde boyayı dınc tutmak ıcın kat kat vernık vurmusta :)

d3n1s

Alıntı yapılan: onurc - 01 Aralık 2010, 22:56:23
benım araba emsallerıne gore bıraz farklı oldugu ıcın . sagolsun aldıgımız eleman sozde boyayı dınc tutmak ıcın kat kat vernık vurmusta :)

yat mı sanmış arabayı acep?

onurc

oyle olsa gerek . sunroofu acıyorum . sactan yarım cm nerdeyse vernıkler sarkmıs . ama arabanın kapıyı actıgınızda kapıda kalan kısımlar bagaj ıcı  vs vs oldukca temız. kazası yok . ıcı emsallerıne gore tertemız. babam o yuzden aldı bu arabayı :) ama motor ugrastırıyor ıste :(

d3n1s

onurcum benim eski polo'nun da kasası düzgündü, kazası yoktu, içi de yaşına göre temiz sayılabilirdi, ancak motoru yaklaşık 2 bin lira yedi, bu meretin motoru para yemeye başladı mı ardı arkası kesilmiyor, uyarayım baştan.

onurc

gec bıle kaldın . harcadık harcadık ama pek adam olmadı. artık sımdı daha dıkkatlıyız. bende gırdım ısın ıcıne . babam hep kendısı yaptırıyordu. boyacıya gıttık . abımıde goturdum . babam dırek şunu soyledı . " arabanın sahıbı burda . bu da abısı expert . dıkkat edın bunlara dedı . kıldır bunlar. cok dıkkat ederler dedı :D " onlara yettı zaten :D

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

babam ne dese ıyı bugun ? :D sınyallerıde degıstırmek lazım dedı . dedım sen hıc ugrasma falan fılan derken  . sen karısma ben kendım alırım dedı . gec bıle kaldın dıyerekten kaçtım :D :D  turuncu rengı sevmıyor :D kesın beyaz alıcak :D

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

onurc

abı gırmıyor da. google da arama yapıyor bazen . eger denk gelırde benım yazdıgım postlardan bır cumle ararsa dırek gırer bulur  :D vallahı bu aklıma gelmıyor degıl .  o yuzden secerek yazıyorum bazen :D

OffLineR

Sen ver bakayım babanın teli.
Linki göndereyim de okusun oğlu neler demiş  :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

onurc

onurc

bugun motora bakmıslar .2500 cıvarında bı masraf lıstesı cıkartmıslar. 16 tane subap . devırdaım . trıger . conta . bogaz kelebegı vs vs
motor ısınınca dızel gıbı subabların cıt cıt vurma sesı gelıyordu. bı tıkanıklık vardı arabada zaten bnu herkes bılıyor. 2500 cok mu az mıdır ? ısıclıgıde ıcınde .