Kızım ile tanışın

Başlatan yeshim, 20 Temmuz 2007, 14:51:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BLaueR ScHaTTeN

Alıntı yapılan: yeshim - 20 Temmuz 2007, 17:23:29
Devam ediyoruz şekillendirmeye zamanla değişimleri de bu başlık altında paylaşırım sizinlde zaten bakalım zamanla ne şekil alıcak henüz halen düşünme aşamasındayım

zamanla dahada güzel olucağına eminim..

yeshim

Alıntı yapılan: BLaueR ScHaTTeN - 20 Temmuz 2007, 17:26:18
zamanla dahada güzel olucağına eminim..

Seni bir yerden tanıorum sanki :D  8) :p

BLaueR ScHaTTeN

diğer vw den stoplarımı satıyom haberin olsun..

yeshim

Firestarter

Aracın temiz ve şık. Kırmızı Şeytan'a iyi bak  ;)

Tholl-ga

bi kere yolda denk gelmiştim sana biras sakıncalı kullanıosun.

kazasız belasız....

G60

Ankara'da ne işin var. Okuyosun falan mı?
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

METiN

Hosgeldin yeshim :) bende sana ne hikmetse yolda denk gelmistim ist.da :) hatirladigim kadariyla yesilyurt taraflarindaydi :)
Neyse, araban gercektende cok guzel, 3 kurus fazla olsun kirmizi olsun, poloda en yakistirdigim renk kirmizi benim...
16 janti sakin deneme, acayip uzulursun, 15.i gecme, 15 takacaksanda 45 yanaktan buyuk takma, aksi taktirde yaylarini cikarmak zorunda kalabilirsin, bizim arabalarin (polomu satmama ragmen halen polocuymusum gibi konusuyorum) maksimim kaldiracagi olcu 195-45-15, 15 jant takacaksanda asla ve asla yerli jant alma, haftada bir yamultursun...
Forumumuza hosgeldin, devamliligini dileriz arkadasim... :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Tholl-ga

gözünü sevdiğimin golf ü ne takarsan sığıo ya :D 19 20 21 :D

yeshim

Alıntı yapılan: Tholl-ga - 20 Temmuz 2007, 18:41:40
bi kere yolda denk gelmiştim sana biras sakıncalı kullanıosun.

kazasız belasız....

oops :D Sakıncalı derken  nerde gördün kesin cadde de gördün trafikte sinirli sinirli takılıodum. Ya da kızıltoprakta virajda

yeshim

Alıntı yapılan: METiN - 20 Temmuz 2007, 19:34:47
Hosgeldin yeshim :) bende sana ne hikmetse yolda denk gelmistim ist.da :) hatirladigim kadariyla yesilyurt taraflarindaydi :)
Neyse, araban gercektende cok guzel, 3 kurus fazla olsun kirmizi olsun, poloda en yakistirdigim renk kirmizi benim...
16 janti sakin deneme, acayip uzulursun, 15.i gecme, 15 takacaksanda 45 yanaktan buyuk takma, aksi taktirde yaylarini cikarmak zorunda kalabilirsin, bizim arabalarin (polomu satmama ragmen halen polocuymusum gibi konusuyorum) maksimim kaldiracagi olcu 195-45-15, 15 jant takacaksanda asla ve asla yerli jant alma, haftada bir yamultursun...
Forumumuza hosgeldin, devamliligini dileriz arkadasim... :)

Ne hikmet değil aslında 3 hafta öncesine kadar istanbulda yaşıodum zaten. Arabam akıllarda yer ediyormuş meğer :)

Sanırım 15 akıllıca ama o gün gelsin o zaman karar vericem

METiN

sen bi bilenin lafini dinle 15.ten sasma, 16.larin seni uzmesine izin verme, sagda solda 16 takan arkadaslar var ama cok yorar ve sikintilar pespese gelir :) kazasiz belasiz yeshim...
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

fay78

kazasız belasız nazarsız sürüşler dilerim.
''AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE  ™  sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'Lİ....

http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_680654231.jpghttp://img393.imageshack.us/img393/2523/index3pq0.jpghttp://img408.image

mcsahan