Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yeni PoLom'a kavuştum :) - Sayfa 2

Yeni PoLom'a kavuştum :)

Başlatan alleyesonme, 30 Kasım 2010, 00:02:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguz oktay

yokk abi onurda tanıssa bisi deişmez bayanda var m3 onurda benim gibi sadece bakarrr :saygılar

alleyesonme

Alıntı yapılan: oguz oktay - 30 Kasım 2010, 00:40:42
yokk abi onurda tanıssa bisi deişmez bayanda var m3 onurda benim gibi sadece bakarrr :saygılar

ooo 3 ümüz birleşsek gene olmaz o iş :) ehehe senle onur sıkıştırır ben aradan yapıştırrım belki bu şekilde çamur falan alırız  :D

oguz oktay

bide zengin baba gözü görmezki bi gidişi var azrail bile korkudan öle gitmez ;D

onurc

bızımde 300 pslık leonumuz var. m3 neymıs yahu :) m3 mu kalır o vakte :D polomu gec. abımın arabasından bahsedıyorum oguz abı :p  :D
ok men 8) let s go   :halazn:

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ReDDeviL

Hayirli olsun 2 aracinizda guzel.. Onur hiz denemk istiyosan gel bizim okulun yoluna bi bak gerci soylemesi guz ama her sene hiz merakindan birileri öluyo  cunku yol 5 6 seritli ve bi kac km boyunca istedigin saatte git bos avrupa yakasinda pek yok :)
ADK

onurc

abı valla tunel de bı kez yptık bu ısı zaten dahada yapmadık . hız sevmem fazla . gerek yok . yerı gelınce basıoruz ıste yol boşsa ;)
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

En guzeli o bende acelem yoksa basmam sakin giderim hem az yakiyo o zaman asiri hiZdan olen arkadaslarim oldu malesef
ADK