Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
05.12.2010 saat:10:00 Pazar günü İstanbul Ümraniye Carrefour Bulusmasi - Sayfa 2

05.12.2010 saat:10:00 Pazar günü İstanbul Ümraniye Carrefour Bulusmasi

Başlatan ReDDeviL, 27 Kasım 2010, 18:15:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami6848

Beyler Ben ÜMraniyeye gidemem listeden silermisinz o listde aldım buluşma yeri levent die yazdım saygılar...

oguz oktay

nizam

tamam laylay lom galiba :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

vw6n

1) ismail polat
2) Süley-MaN
3) ReDDeviL
4) onurc
5) OffLineR
6) oguz oktay
7)nizam
8.) SNCKTR (aracı yok, alınması lazım  )
9)cavanozz
10)deepblue
11)vw6n(kesindeğil) ::)

mami6848

Ümraniye Çok uzak bana GTI az yakmıyorki her Cuma buluşuyoruz biz zaten sevmiyorsunuz ama 5 6 MK1 öle ii oluyor Avrupada size iyi eglenceler...

ReDDeviL

ADK

OffLineR

Neyi sevmiyor muşuz anlamadım ama tüm VW severleri bekleriz.
Tanışıp koklaşacağız mis gibin  :D :D (bana fazla sokulmayın en iyisi)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ReDDeviL

ADK

nizam

biz derken ?

size her yer uzak siz o yüzden kapınıza evinize yakın yerleri şeçin, hani biz fikir söylediğimizde söylediğiniz gibi zaman olduktan sonra ben k.çekmeceyede gelirim insanlardan kaçmam 30 liralık benzin mazot parasınıda esirgemem inş bir gün zamanım olur kendi aranızda toplandıgınızda bende veya diğer arkadaslarda gelir belli ki sizin hafta sonu zaman sorununuz var ( iş,aile gibi ) bunada saygı duyarım ama her fikire uzak denildiğinde bir düşünürüm.

Yunus EMRE

Ouzoo

Yahu mami niye sevmeyelim allah aşkına. Her cuma buluşmaya harcadığın benzini senede 1 defa yapılan buluşmada kullanabilirsin.
Hem "biz" diye tabir ettiğin mk1 gti sahibi bazı kişilerin söylediklerine bakarsak şehir içi kmde 20-25 kuruş yakan bi araç yakacağın benzin 20 lirayı geçmez.İlla arabanla gelmen şart değil avrupadan da katılanlar var birinin arabasıyla gelirsin, eminim seni evinin önüne kadar bırakacak biri olur. Gönlün yok senin. Boşver sıkma tatlı canını, bu durumda hiçbirşey kaçırmazsın kardeşim :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Bu arada beyler benim o gün programım var. Fakat olurda erken biterse daha sonradan katılırım.İsmimi yazmanıza gerek yok.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nizam

Alıntı yapılan: Ouzoo - 29 Kasım 2010, 10:37:08
Bu arada beyler benim o gün programım var. Fakat olurda erken biterse daha sonradan katılırım.İsmimi yazmanıza gerek yok.

her daim

Yunus EMRE

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)