Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 33

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

Alıntı yapılan: barkit - 24 Kasım 2010, 19:26:57
ersan abı , ılker scirocco ıstıodu? ben baktım hatta bornovadakı usa roccoya,gelcem dıodu golfemı dondu kı?

Yav ilkere kalsa hepsini alır...  Bastır yenge kim tutar seni 4 kapı dizel en güzeli bu devirde.. Adam dağ köyüne falan gidiyo aile taşıyacak bagaj dolduracak tek kapı senin neyine. :P
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

H.G WORKS

SNCKTR

sattıgıda adam akıllı bısey olsa gece gece cekmıs telefonla  ;D

ALPER.

yazık yav, çocuk daha, kendini cenevre oto fuarı mankeni sanmış heralde, kopuk

baki çelik

1303 bence rengi ve jantları saymazsak gerçekden güzel bir araç  :tamamdir

Mk1GTI

Breh breh 0-100 5sn son sürat 320 70 küsür model bir Araba bence falza uçmuş satan :D :D

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Han

Alıntı yapılan: nizam - 25 Kasım 2010, 13:49:43
bune abi ya apaçilerden sonra sübyancılar dadan mıs :D
;D ;D ;D bu da değişik bir apaçiş stayla  ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

barkit

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 24 Kasım 2010, 23:54:37
Yav ilkere kalsa hepsini alır...  Bastır yenge kim tutar seni 4 kapı dizel en güzeli bu devirde.. Adam dağ köyüne falan gidiyo aile taşıyacak bagaj dolduracak tek kapı senin neyine. :P
bugun konustuk ersan abı gelcek galıba yarın,ben benım rekord un sızdırmazlık raporu ıcın gıtcem geceden sıraya gırcem,ogleden sonra buluscaz sciroccoya bakmaya gıtcez bakalım...
parmak bassam olmaz mı!

nizam

Alıntı yapılan: barkit - 25 Kasım 2010, 17:40:27
bugun konustuk ersan abı gelcek galıba yarın,ben benım rekord un sızdırmazlık raporu ıcın gıtcem geceden sıraya gırcem,ogleden sonra buluscaz sciroccoya bakmaya gıtcez bakalım...

bu eleman deli :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)