Maket Arabalar,Koleksiyonlar ve daha fazlası

Başlatan GolfMk1Cabrio, 23 Aralık 2009, 14:46:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

aga bunu giray dagıtmıstı en son ne ara topladın :D

Mk1GTI

Deniz bakarım üreticisine şimdi aklımda değil yazarım buraya.

Ya sorma ilker dikkat ettiysen arka silecek ve egzost hala yok :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 23 Kasım 2010, 22:58:24
Deniz bakarım üreticisine şimdi aklımda değil yazarım buraya.

Ya sorma ilker dikkat ettiysen arka silecek ve egzost hala yok :D :D
gördüm de o kadarını da yazmiyim burda die şeyettimdi :p

GolfMk1Cabrio

Erşan abi benim egzozcuma getir yana doğru çıkarttırırız  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Hadi len öle egzost taktırmam ben ona :D :D Cabriosunu arıyorum şimdi bulursam alıcam..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 25 Kasım 2010, 13:49:29
Hadi len öle egzost taktırmam ben ona :D :D Cabriosunu arıyorum şimdi bulursam alıcam..
Forumda bi abi vardı Trabzonlu satıyodu ama nerde şimdi kim bilir para olduğu zaman çıkmazlar karşıma cabrio bulursan haberim olsun  ;) Niye ya mis gibi egzoz  Das Orginal  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

ADK

STAK67

STAK67

benimde var 9 tane modelim 1:32 geneli bitanesi biraz daha büyük ama ölçeğini hatırlamıyorum

atego

Özlemişim modellerimi, bugün çıkartıp resimlerini çekiyim :)

GolfMk1Diesel

Aha, Hasan abi bende bu gün bi American bitirdim, tam bitmiş sayılmaz ama işte idare eder. ;)
Herşey kendi yapımım arabadan gelen sadece ön panjur ve kupası oldu herşeyi kendi emeğimdir. :tamamdir
Nizam abiye dediğim araba, Gökhanada söz vermiştim fto ayıcam diye.Bu arada Acın Panjuru yukarıda farlarıda bilerek takmadım. :)

Kılıçoğlu Garage.