merhaba arkadaşlar abiler ben aranızda daha yeniyim yardımcı olurmusunuz..

Başlatan karayel09, 09 Kasım 2010, 00:52:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetgunes

bizim sarı civcivde mk1 i seven birine giderse ben de sevincem. çok uğraştım ama binmek nasip değilmiş.

Mk1GTI

Bu aracın sağı neden basık sol tarafı neden kalkık.  ::) Resimlere göre baktığımızda rakam bu araca çok fazla..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

halilom

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 24 Kasım 2010, 22:30:16
Bu aracın sağı neden basık sol tarafı neden kalkık.  ::) Resimlere göre baktığımızda rakam bu araca çok fazla..
coilover ları tam ayarlayamaddılar herhalde  ;D

mehmetgunes

yok be abi fotoshop saolsun.

fiyat konusundada dizelde motora bakılacak sa motor sıfır.
şaseye bakılacaksa sıfır çürük.
içine bakılacaksa koltuk göğüslük direksiyon on numara
lastiklere bakılacaksa 7,5 inch 15 jant 195 50 15 on numara lastik
yakıt 0,142 iyi değilmi

halilom

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

tuco

: ) yok reklam yaptığım kardeş, bu başlığı görünce bakayım dedim araçlara, bunu gördüm tavsiye ettim, birazda bilen eden varsa yorum yapsın ben de nasipleneyim diye : ) yoksa bursa'da yaşıyorum yani ayıp ettin.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Mk1GTI

O araç iç dış boyanmış gibi duruyor ama yanından göremek lazım.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mami6848

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 16 Aralık 2010, 17:04:30
O araç iç dış boyanmış gibi duruyor ama yanından göremek lazım.
Evet öyle duruyo bakmak lazım ama arkda gider lacivert mk1 de var :)

redmonster

o aracı ben yakından inceleyip pazarlık ettim.. motor tamamen bitik fena üflüyo hatta bu aralar yani soğuk havalarda çalışmama ihtimali bile vardı o kadar kötüydü motoru yani.. kaportası düzgün araç boyanmış tabiki.. ufak tefek yerler var yapılması gereken.. pazarlık etmeye çalıştım alıcı niyetiyle lakin adamın 3 kuruş inmeye niyeti yok o parayı etmez dedim..
Ne Kadar Duman O Kadar Randuman ..

Mk1GTI

Hiç konuşmam aga giderim aracın yanına sahibine merhaba derim nasılsın derim sonra geçerim incelemeye. Kusurlarını tek tek söylerim yüzüne hiç umrumda olmaz. İnceledikten sonra vereceğim rakamı söylerim. 3bin derim oda aracını biliyosa 3500 der pazarlık başlar. Yok benim aracım öyle değil ederi bu der hayırlı satışlar derim giderim.  1 kere kazık yeriz hayatta birşeyden 2. ye olmaz :D

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 03 Ocak 2011, 17:01:00
Hiç konuşmam aga giderim aracın yanına sahibine merhaba derim nasılsın derim sonra geçerim incelemeye. Kusurlarını tek tek söylerim yüzüne hiç umrumda olmaz. İnceledikten sonra vereceğim rakamı söylerim. 3bin derim oda aracını biliyosa 3500 der pazarlık başlar. Yok benim aracım öyle değil ederi bu der hayırlı satışlar derim giderim.  1 kere kazık yeriz hayatta birşeyden 2. ye olmaz :D

keşke her müşteri senin gibi olsa abi ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ