merhaba arkadaşlar abiler ben aranızda daha yeniyim yardımcı olurmusunuz..

Başlatan karayel09, 09 Kasım 2010, 00:52:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

car wolf

Alıntı yapılan: karayel09 - 10 Kasım 2010, 16:19:00
kırmızıyı aradım detaylı foto istedim bi bakim iice konuşcam
ataşehirdeki 5.300 TL diyenlemi konuştun
My Cars Audi & Vw Germany Style

karayel09

eet konuştum şimdi inşallah detaylı ve son halinin fotoğrafını isticem

karayel09

saol cahit abi ben bilmyorum aracını ama 4 - 5 civarı param var

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

karayel09

güzel araba abi ama ben bunu tek başıma nasıl almaya gtcem hiç cbi şey bilmiyomki:)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: karayel09 - 10 Kasım 2010, 19:56:08
güzel araba abi ama ben bunu tek başıma nasıl almaya gtcem hiç cbi şey bilmiyomki:)

Valla araba resimlerde çok orj duruyor ve bu fiyata 7bin den indi bu araç. Yapıcağın tek şey aracı alıp sanayide göstermek olacak. Dizel olduğu içinde önemli olan motorunu göstermek olsun.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

karayel09

bu araba mı 7000'den düştü abi.bi de çok diri duruyor beyazı çok yakışmış maşallah

car wolf

Alıntı yapılan: mehmetgunes - 24 Kasım 2010, 19:30:05
Volkswagen / Golf / 1.6 GL / MoDeLiNiN KrALı sahibinden.com'da

bi bak derim.

sahibini kendim gibi tanırım. araba geçerli. çok masraf yaptı çocuk.
kürşat arkadaş bu aracın sahibi ile görüşmüştüde anlaşamadılar galiba ???

mehmetgunes

yok abi araç bende. kürşata takılıyom ben öle. bekliyoruz kürşat kardeşi. izine gelsin gelcek yanımıza. bakcak arabaaya. beğensin anlaşırız. sıkıntı yok.

car wolf

Alıntı yapılan: mehmetgunes - 24 Kasım 2010, 20:05:17
yok abi araç bende. kürşata takılıyom ben öle. bekliyoruz kürşat kardeşi. izine gelsin gelcek yanımıza. bakcak arabaaya. beğensin anlaşırız. sıkıntı yok.
fiyat ona göre biraz fazla işte yoksa alıcakta  :-\

mehmetgunes

lastikleri sökerriz kapıları sökeriz falan filan derken onun istediği fiyata getiririz.  ;)

car wolf

Alıntı yapılan: mehmetgunes - 24 Kasım 2010, 20:07:49
lastikleri sökerriz kapıları sökeriz falan filan derken onun istediği fiyata getiririz.  ;)
:melek: hadi bakalım kürşat kardeşte araç sahibi olursa çok sevinirim