Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: suskun81 - 22 Kasım 2010, 23:32:46
neyse hayırlı olsun tekrar fotolarını paylaş kısa zamanda  :sevgi:

.vcd tape  yide çek :))))))))

tamam abi merak etme
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

vw6n

Hayırlı olsun Nizamettin gülegüle kullan.

nizam

Alıntı yapılan: vw6n - 22 Kasım 2010, 23:59:54
Hayırlı olsun Nizamettin gülegüle kullan.

sağol abi teşekkür ederim
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

onurc

oy oy yakısır abıme her turlu . abı kazasız belasız . hadı bı mk1 projesımı gelıyor ne :) . gule gule bın abıcım . Allah uzdurmesın
ok men 8) let s go   :halazn:

R-Line

Hayırlı olsun Nizamım

en güzelini yapmışsın.  :tavkiss:

SeyitE

bencede hayırlı olsun nizam abi vectra dizelerin mazot pompasında çok ağır masraflar çıkıyordu zaten.

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Ouzoo

Hayırlı uğurlu olsun Nizamım.Allah kaza bela vermesin. Dizelci adamsın sen benzinli gelmezdi sana  :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

d3n1s

Hayırlı uğurlu olsun Nizam, kazasız belasız cezasız güzel günlerde binmek nasip olsun :tamamdir

barthez

hayırlı olsun nizam sana bol mazotlu ve on numara yağlı günler dilerim :D
bir an önce sayfanı aç çoluk çocuk olana kadar ideal araba  :)
golf 4 1,8 Highline

brkdmr38

hayırlı olsun abi  kazasız belasız
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Han

Bugün kaportacıyla konuştum yarın tabandan başlıyoruz ufak deliklerden kurtuluyoruz :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Muayene eksiklerini yaptırdım çoğu bitti azı kaldı şasi numarasını EK-1 belgesi ile düzelttik kısmetse yeni ruhsat çıkıcak muayeneden sonra ama bu sefer babamın adı değil benim adım yazıcak  :sevgi: Egzozumun son susturucusunu yeniledim bide krom uç taktık,koltuk kızaklarını aldım fakat nasıl takıldığını bilmediğim için takamadım fren borusunuda aldım kısmetse onuda taktırıcam fakat nakit bitti  :-X
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

baki çelik

işe güce daldık forumu boşlamışız nizam kardeşime hayırlı olsun diyim tabi sana da gökhan hayırlı olsun acil paralanman dileğiyle :)