polo kapı uzeri çıta iptaliiii.. YARDIMMMM!!!!

Başlatan ryan, 22 Kasım 2010, 11:49:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ryan

arkadaslar mrb polo aracımın kapı uzerindeki çıtaları iptal etmek istiorum. yanlız altındaki çift taraflı bant ne ile temizlenir yardımcı olursanız sevinirim..

relaxizmir

oto boyacıya götür.20 tl ver halleder sana 5 dakikada.Yada evinde polisaj makinesi varsa sende yapabilirsin ama TAVSİYE ETMİYORUM...
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

ryan

eyw cok saol yaa hafta sonu bi sanayi yapıcazz artııkkk..

onurc

bu cok basıt bı ıs . kendınız yapabılırsınız. boyacılara para yedırmeye gerek yok dıye dusunuyorum vallahı. gaz la cıkabılır dıye dusunuyorum o cıft taraflı bant
ok men 8) let s go   :halazn:

relaxizmir

Alıntı yapılan: onurc - 23 Kasım 2010, 23:29:12
bu cok basıt bı ıs . kendınız yapabılırsınız. boyacılara para yedırmeye gerek yok dıye dusunuyorum vallahı. gaz la cıkabılır dıye dusunuyorum o cıft taraflı bant

Gaz derken  :) Sen gazla çıkarmayı denedinmi  :) Abi boyası yeni değilse pul pul dökersin aşağıya benden söylemesi  ;)
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

ryan

ya aslında dedıgın makınadan bende var sentetik tiner le falan denıcemm artıkk olmazsaaa boyacıya giderımm ..

ryan

arkadaşlar bu arada bn yenıyımde aracın fotosunu avatara koymak ıstıorumm gözattann yukluyorum olmuyorr nası yaparımm ..

onurc

genelde arac uzerınde kalmıs bant tarzı ızlerı bız oyle cıkarıoruz .bır sorun yasamadık.
ok men 8) let s go   :halazn:

ryan

arkadaşlar  biraz tinerle yumuşattım pollisaj makinasıylada uzerinden gectım  gayet iyi oldu. yardımınız  için saolun..