Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 31

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

baki çelik

ben hatırlıyorum çocukluğumdan bu ralli görüntülerini ancak bize faydası yok  >:D dediğim gibi ben parçasını bulamayacağım bir araca bulsamda ustasının bile yabancı olduğu araca değil 10.000 delikli 10 TL vermem ben titiz adamım kardeş aracımda tık diye ses gelse ustama götürürüm ya yaptırırım ya da değiştiririm şimdi ben bu aracı alsam ustama götürsem ne yapabilir ne de değiştirecek parçayı bile bulabilir alan adamda zaten bu işi yapmasa bu almaya cesaret edebilir sonra bana gelince ben de böyle bir olay sonrasında muhtemelen sinir krizleri eşliğinde hastahaneye kaldırılırım  :bekleriz:
Ben almıyım alana da mani olmayım  ;D

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

d3n1s

Alıntı yapılan: baki çelik - 21 Kasım 2010, 01:12:41
ben hatırlıyorum çocukluğumdan bu ralli görüntülerini ancak bize faydası yok  >:D dediğim gibi ben parçasını bulamayacağım bir araca bulsamda ustasının bile yabancı olduğu araca değil 10.000 delikli 10 TL vermem ben titiz adamım kardeş aracımda tık diye ses gelse ustama götürürüm ya yaptırırım ya da değiştiririm şimdi ben bu aracı alsam ustama götürsem ne yapabilir ne de değiştirecek parçayı bile bulabilir alan adamda zaten bu işi yapmasa bu almaya cesaret edebilir sonra bana gelince ben de böyle bir olay sonrasında muhtemelen sinir krizleri eşliğinde hastahaneye kaldırılırım  :bekleriz:
Ben almıyım alana da mani olmayım  ;D

bildiğimiz Audi 80'lerin kare farlı olanı, parçasının zor bulunacağını sanmam

Mk1GTI

Öyyy Harbiden süpermiş.. İlk sahibinden hemde.. Parça sıkıntısı mk3 ten daha az bilene, bilmeyene son model araca bile parça yok :)  10bin güzel rakam tabi gidip bakmak lazım apachi toplamamı yoksa el emeği göz nurumu..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

barkit

ben gorustum sahibiyle telefonda araba gercekten toplama degıl orjinal 10 numara! ama gel gor abı quattro bu araba normal bı araba degıl,5 silindirli en ufak bı problemde bütün özellıgı gider quattronun,bide 10 sene önce olsa gene bı derece parca olayı ıcın ama sımdı biraz zorlar adamı bulma konusunda,yurt dışında adamın olcak ordan alcan yardımı amenna bide ustası ayrı bı sorun zaten, 13500 ıstıodu giderek dusuyo fiyatta .
parmak bassam olmaz mı!

Mk1GTI

Her Mekanik parçası mk2 ile aynı bu aracın.. mk2 , T3 syncro neyse buda aynı tek fark 5 silindir çok muhteşem bir motora sahip olması. 10V normal k-Jet 20v olanı KE-Jetronik bu motorların. Orjinal turbosu ile 200+ PS çıkıveriyor alet. Keşke Golflerdede kullanılsaydı ama blok uzun olduğu için yanlamasına sığmıyor o yüzden audi ve passatlarda kullanıldı.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

barkit

aman abı k-jetın ustasını bulamıoz bıde ke-jet dersek ustalar bızı dukandan kovar  ;D :D
parmak bassam olmaz mı!

Mk1GTI

Alıntı yapılan: barkit - 21 Kasım 2010, 18:26:39
aman abı k-jetın ustasını bulamıoz bıde ke-jet dersek ustalar bızı dukandan kovar  ;D :D

Sendekide KE-Jet olması lazım. Beyin büyük tip değilmi sende.

atego

Yarım saat arabayı satsam ya da takasa verip alsam mı diye düşündüm, çok hoşuma gidiyor bu Quattro lar. Ama korktum vazgeçtim :D

d3n1s

Alıntı yapılan: atego - 21 Kasım 2010, 19:57:21
Yarım saat arabayı satsam ya da takasa verip alsam mı diye düşündüm, çok hoşuma gidiyor bu Quattro lar. Ama korktum vazgeçtim :D

araban güzel boşver quattro'yu falan :tamamdir

suskun

H.G WORKS

SNCKTR

yol yıkama aracları gıbı 2 dıreksıyonlu yorulunca bırak yandakı kullansın  ;D ;D

barkit

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 21 Kasım 2010, 19:57:14
Sendekide KE-Jet olması lazım. Beyin büyük tip değilmi sende.
nasıl ya??? cıddımısın ersan abı? ınan bılmıodum bakıcam vala yarın.
parmak bassam olmaz mı!