Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
alpers3 dükkan ne arıyosan - Sayfa 2

alpers3 dükkan ne arıyosan

Başlatan suskun, 04 Kasım 2010, 20:35:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

davut

pilotmk2

baki abi seninkileri almayı düşünüyorum ama bitaraftanda spor koltuk alayım diyorum kararsızım  :-[

baki çelik

valla sen bilin orjinal koltuğun ayarında spor koltuk alacaksan ve değiştirdiğine değecekse 1500-2000 arası gözden çıkarman lazım karar senin yoksa JSV gibi dandik markalara kayacaksan değiştirmeyi düşündüğün koltukda kal hiçdeğilse paran cebinde kalsın benden demesi

suskun

Alıntı yapılan: baki çelik - 12 Kasım 2010, 15:43:40
valla sen bilin orjinal koltuğun ayarında spor koltuk alacaksan ve değiştirdiğine değecekse 1500-2000 arası gözden çıkarman lazım karar senin yoksa JSV gibi dandik markalara kayacaksan değiştirmeyi düşündüğün koltukda kal hiçdeğilse paran cebinde kalsın benden demesi
aynen katılıyorum
H.G WORKS

Mk1GTI

Yav o koltukları neden takarlar anlamıyorum tamam hoş duruyor ama araba ile 20km yolda bile rahatsız oluyosunuz zaten altınızda siz kavrıyan kemik gibi bişey var. Çok rahatsız ediciler. En güzeli orj recaro lar golfün hem destekli hemde normal sertlikte yolda yormuyor vücüdü.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

H.G WORKS

burak.akın

ReDDeviL

Banada 98 polo icin dortlulerin yandigi tusun altindaki 2 dugmeden lazin bos duruyo orasi varmidir
ADK

alpers3

alpers3

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 20 Kasım 2010, 15:01:12
Banada 98 polo icin dortlulerin yandigi tusun altindaki 2 dugmeden lazin bos duruyo orasi varmidir
var dugmelerın hepsı

ReDDeviL

En alttaki 2tanesi lzm bana fiyat alabilirmiyim
ADK

alpers3