Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;) - Sayfa 40

GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;)

Başlatan ThE_Unforgiven, 05 Eylül 2010, 22:46:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ThE_Unforgiven

Yaptığım iç ışıklandırmanın rengini değiştirmeyi düşünüyorum komple beyaz veya kırızıya döndürebilirim bu mavi çok pavyonumsu oldu :)

onurc

Abı cok canlı yapmana gerek yok . ısıl ısıl olmasına gerek yok yanı . ben sana sarı yap dıyorum valla. orjınal olsun :) cok daha guzel olucaktır.
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

baki çelik

sen de ben gibi uyumadın demek kardeş  :-\  ben de bayram günü Mersin'deyim buralara alışık olmyınca insan kendi evi de olsa yadırgıyor arabam da yok şirket aracıyla geldim bi öslüyom ki benim arabayı şimdi senin aracı görünce depreştim gene  :'( inan senin aracı kendi aracımla özdeşleştiriyorum sonra farkettimki arabadan değil senden dolayı sanırım senin de benim kadar aracınla uğraştığını gördükçe senin aracını kendiminkinden farklı görmüyorum garip  ???neyse ben yatıyom yarın ola hayır ola  ;)

ThE_Unforgiven

ThE_Unforgiven

Onurc nin aracındaki cold air intake kiti görünce hiç uğraşmayıp ondan yaptırmayı düşünüyorum :)

ThE_Unforgiven

rene

dostum kazasız belasız aracın çok güzel bi amerikan sinyal iyi gider bence ;)

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: rene - 20 Kasım 2010, 11:25:30
dostum kazasız belasız aracın çok güzel bi amerikan sinyal iyi gider bence ;)

Sağolasın. Amerikan park mevzusunu bende düşündüm mini cooper lardaki gibi filan ama sonra nedense vazgeçtim :)

ThE_Unforgiven

Kingpin den aldığım arka golf_GTI yazımıda kırmızıya boyayıp vernik attım işte sonuç..

Hafta içi ön panjurdaki yazıyıda yeniden boyayıp vernikleyecem...

nizam

kazasız belasız çok güzel oldu araç

ancak yay diye çığlık atıyor araç duy sesini
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ThE_Unforgiven

Ben duyuyorumda cebim duymuyor :D hehehe maddiyat bu aralar sıkıntılı bu nedenle 1 kaç ay bekleyecek :(