Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 29

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

barkit

parmak bassam olmaz mı!

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 18 Kasım 2010, 11:01:04
BBS değil 885 :D :D :D
Harbiden ya bende şimdi dikkat ettim ciddi ciddi 885 yazıyo ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

baki çelik

anaaaammmmmmmm bedava ya  :'( ama kimin totosu yer ki bu arabayı almayı LPG yok otomatik vites 6 silindir abbooovvvvvvv ama ben gibi az kullanan biri için süper aslında tam benlik arabamı 15.000'e satsam 13.000 alsam 2.000'de üstüne para harcasam gerçi daha fazlasını ister muhtemelen ama bu araba manyak bişiy olur ya  :halazn:

Han

valla sonra birde manuel şanzıman takarsın of tadından yenmez :tamamdir :sevgi:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

onurc

otm vr6 . valla param olsa alırım . manuele cevırırım . alınmazmı bu ya . vr6 . motorun duruşuna bak  :'(
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

VR 6 da otomatik şanzıman varmıymış swap olmasın sporttan?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

d3n1s

benim bildiğim kadarıyla bu araba orjinal ve yaklaşık 2 senedir satılık. 2.9 olduğundan almayı hiç düşünmedim, LPG'ye karşı olduğumdan

brkdmr38

Alıntı yapılan: SNCKTR - 19 Kasım 2010, 17:12:44
Ford / Taunus / özel yapım( emsalsiz ) sahibinden.com'da

yaptıklarını modifikasyon zannediyorlar her zaman orjinale sadık kalınması taraftarıyım bu aracı bu halde alacak olan vatandaşa helal olsun
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

d3n1s

Alıntı yapılan: SNCKTR - 19 Kasım 2010, 17:12:44
Ford / Taunus / özel yapım( emsalsiz ) sahibinden.com'da

bu iğrenç şey Panora açıldığından beri kapalı otoparkında duruyodu, kendisi metalik yeşil önü de boyasız olduğundan macun rengiydi, o hali şimdiki haline göre çok daha iğrençti. Satmak için bu hale getirmiş heralde vatandaş ki araç bitince ilanı vermiş

Mk1GTI

Ya bu tarz işler 80 lerde kaldı sanıyodum ben  ;D ;D .. Mel Gibson ın yol savaşçısı filminden çıkmış gibi muhahaha..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

Şu arabada beyendiğim tek şey aynaları sanırım. :) Oda Krom Golf 1 aynalarına benzediği için. :D
Kılıçoğlu Garage.