Ne işe yarıyor?

Başlatan Emre Can, 17 Kasım 2010, 17:23:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emre Can

Almanlar Mercedes ve Bmw'yi Satmak Volkswagen'i Kullanmak İçin Yaparlar.

haritacı

BENDE TAM BİLMİYORUM AMA GEÇEN GÜN KULLANDIM. TAM AYNA İLE TAVAN ARASINDAN GÜNEŞ GÖZÜMÜ ALIYORDU. NE İÇİN OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM O PLASTİK PARÇASINI AÇTIM VE AYNAYA BAKARKEN GÜNEŞ GÖZÜMÜ ALMADI. BENCE BU AMAÇLA YAPILMIŞ BİR PARÇA

ZaZy

ben bi arkıma sormuştum güneş karşıdan vurduğunda açılıp,iç dikiz aynası için güneşlik vaziefesi gördüğünü söyledi.
Pek inanmadım ama ...
saygılar...
http://

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: haritacı - 17 Kasım 2010, 22:00:55
BENDE TAM BİLMİYORUM AMA GEÇEN GÜN KULLANDIM. TAM AYNA İLE TAVAN ARASINDAN GÜNEŞ GÖZÜMÜ ALIYORDU. NE İÇİN OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM O PLASTİK PARÇASINI AÇTIM VE AYNAYA BAKARKEN GÜNEŞ GÖZÜMÜ ALMADI. BENCE BU AMAÇLA YAPILMIŞ BİR PARÇA
Sanırsam öyle  enazından bende o amaçla kullanıyorum.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

suskun

evet o amaçla yapılmış mercedesler de de var bazı modellerinde
H.G WORKS

R-Line

gece tavan ışıkları yandığında, ışığın aynaya yansımasını önleyip görüntünün net olmasını sağlıyor.  ;)

nitro

ayna ile tavan arasındaki boşluktan güneş gelmesini engelliyor.aynı araçların güneşlikleri gibi.

erdalerdogan

slm o parçanın görevi : gece yolculuk yaparken ön tavan lambalarını yaktığında dikiz aynasının yansıma yapıp gözünü almasını engelliyor.

Serhat4Motion

Alıntı yapılan: haritacı - 17 Kasım 2010, 22:00:55

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 17 Kasım 2010, 23:36:57
Sanırsam öyle  enazından bende o amaçla kullanıyorum.

yanli$ ama yinede bazen nadirde olsa i$e yarayabilir :)

Alıntı yapılan: erdalerdogan - 20 Kasım 2010, 16:48:00
slm o parçanın görevi : gece yolculuk yaparken ön tavan lambalarını yaktığında dikiz aynasının yansıma yapıp gözünü almasını engelliyor.

arkada$in dedigine katiliyorum kesinlikle gece yansima yapip gözünüzü almasin diye bende surekli olarak acik konumda geziyorum.

OffLineR

Her iki işe de yarıyor işte  :D :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Serhat4Motion

yaa bizim burada geceleri o i$igin yanmasi yasak . polis gorurse ceza kesiyor 50 € .. bu anlamda o parca bayagi i$e yariyor esasinda :p

OffLineR

Çevirmeye girince ilk yaktığım ışık o benim ya, nasıl bir yer sizin orası öyle.

Polisten uyarı geliyormuş: Arkadaşım çek sağa, kapat ışığı.
İçeride ne yaptığınızı hepimiz görmek zorunda değiliz.  :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ALPER.

Alıntı yapılan: OffLineR - 28 Kasım 2010, 11:29:40
Çevirmeye girince ilk yaktığım ışık o benim ya, nasıl bir yer sizin orası öyle.

Polisten uyarı geliyormuş: Arkadaşım çek sağa, kapat ışığı.
İçeride ne yaptığınızı hepimiz görmek zorunda değiliz.  :D :D :D

hehehehhhee  >:D

serhat

geçen gece ankaradan dönerken biri uzunları yakmıştı arkamızda onu açınca rahatladık göze yansıyodu aynadan
WOLFSBURG STYLE ;)