Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK1 Golf GTI - Sayfa 4

MK1 Golf GTI

Başlatan cgds, 30 Ekim 2010, 18:58:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

çağdaş sen benim düğüne gel, biz de arabayı özledik bi hasret giderelim :)

cgds

çok isterim oralara bir daha gelmeyi ama bu aralar zor gibi muayeneye hazırlanıyoruz boş günlerimde :) Sizede mutluluklar diliyorum.Umarım sende kavuşursun tekrardan golfüne.
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

panik

ben bugün bu sıpayı gördüm, içim fena oldu yau, spy fotolar gelebilir haberiniz olsun, maşallah bu arada, allah nazardan saklasın

panik

bu arada plaka rbt olmuş angaralı davşan

GolfMk1Cabrio

Bekliyoruz fotoları  :tavazn:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

RBT :) tam olmuş RaBbiT
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

hava yağmurlu çağdaş kesinlikle çıkarmazdı arabayı nasıl olmuş çıkarmış  ;D :sevgi:
H.G WORKS

panik

arabada gram çamur yok abi zaten, kapalı yerde duruyor, bugün çekmedim foto çağdaş izin verirse yarın çekerim

suskun

Alıntı yapılan: panik - 12 Mayıs 2011, 23:07:14
arabada gram çamur yok abi zaten, kapalı yerde duruyor, bugün çekmedim foto çağdaş izin verirse yarın çekerim
:tamamdir :sevgi:
H.G WORKS

cgds

erşan abi valla rabbit oldu plaka  :) hamit abi taban sacı için bıraktım şaşmazda aracı, artık çıkaralım dimi yavaştan, attı yılların yorgunluğunu üzerinden..yağmurunda bu sene yağacağı tuttu bu su alma olayı yüzünden açamadım üstünüde :( ama başladık ufaktan işte daha abanta gidecez  :) tabikide foto çekebilirsin çağlar  :tamamdir bende gidemedim yanına cumartesi görcez bakalım..
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

suskun

hadi hayırlısı kardeşim  :sevgi:
H.G WORKS

cgds

teşekkür ederim, hayırlısı  :sevgi:
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 12 Mayıs 2011, 23:00:31
RBT :) tam olmuş RaBbiT
Erşan abi bakalım senin Maverick abantta beni tanıycak mı  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Alıntı yapılan: cgds - 12 Mayıs 2011, 23:18:43
erşan abi valla rabbit oldu plaka  :) hamit abi taban sacı için bıraktım şaşmazda aracı, artık çıkaralım dimi yavaştan, attı yılların yorgunluğunu üzerinden..yağmurunda bu sene yağacağı tuttu bu su alma olayı yüzünden açamadım üstünüde :( ama başladık ufaktan işte daha abanta gidecez  :) tabikide foto çekebilirsin çağlar  :tamamdir bende gidemedim yanına cumartesi görcez bakalım..

Valla merak ediyorum aracı nabıyor neler yapıyosunuz.. Senmi onu üzüyüsun(bu zor ama altındakide GTI belli olmaz :D :D ) omu seni üzüyor.. Resimsiz bırakma bizi ben onu çok özlüyorum. Maverickle çok uğraştım onun bende çok anıları var ve onun yeniden doğuşu benim çocuğumun doğuşu ile aynı zamana geldi o yüzden farklı bir bağ var aramızda resimlerini gördükçe içim gidiyor ama senin gibi bir tutkunda olmasından dolayı aklım kalmıyor..  İnşallah orjinalliğini bozmadan çok çok daha güzel bir hale getirirsin onu..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"