benım bebek fan otomatıgı calısmadıgından hararet yaptı

Başlatan semihyalin, 15 Temmuz 2007, 21:08:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

keşke kaynatmak yerine kapak alsaydın o paraya...neyse sorunun büyük olmamasıda güzel sonuç olarak...sanzıman çok pahalı ayrıca:)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

warlock

Oha 1200 ytl ye komple motor şansıman bulursun one öle...  Boşver şanzımanı manzımanı senin üstündeki 4 ilerinde yeter araban rahat 180km görür onla boşver 5 ileriyi 1100cc motorda...  Zaten şanzıman atıcam diyosan motorun muhakkak 1600cc olmalı bildiğim kadarı ile 1,3 e kadar 4 ileri hatta 81 model 1600cc karburatorlü modellerdede 4 ileri olması lazım...

cabrio63

5 ileri 1.1 arabaya çok fazla gelir.benim arabam 1.6 son hızını 4. viteste yapıo... :t

semihyalin

erkarada ust kapak vardı fıyatı komple ust kapak 350 dedıler :)
VW GOLF R 32

escocem

ben bazen parca vb konusunda antalyada olduğuma seviniyorum 5ay evvel manifold komple egzantirik sibob vb ne gerekiyse üstünde kapak 45lik veberi 250 ytlye almadım 350 nsl fiyat veriyorlar özellikle benzinli kapakları senelerdir ellerinde yatıyor hurdacıların satamıyorlar 200 ü saysaydın eline bak nsl veriyordu..

cabrio63

Alıntı yapılan: escocem - 17 Temmuz 2007, 15:54:24
ben bazen parca vb konusunda antalyada olduğuma seviniyorum 5ay evvel manifold komple egzantirik sibob vb ne gerekiyse üstünde kapak 45lik veberi 250 ytlye almadım 350 nsl fiyat veriyorlar özellikle benzinli kapakları senelerdir ellerinde yatıyor hurdacıların satamıyorlar 200 ü saysaydın eline bak nsl veriyordu..
+1