merhaba arkadaşlar abiler ben aranızda daha yeniyim yardımcı olurmusunuz..

Başlatan karayel09, 09 Kasım 2010, 00:52:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

car wolf

kürşat kızmısının sahibi ile konuş muayne içinde 5.300 e al  yada ilk kafadaki laciverti
My Cars Audi & Vw Germany Style

SNCKTR

ersan abı en usttekı 4.950 olan 1.9 motor degılmı 17 kurus falan yakıyo dıo adam  :) ;)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: SNCKTR - 10 Kasım 2010, 00:41:30
ersan abı en usttekı 4.950 olan 1.9 motor degılmı 17 kurus falan yakıyo dıo adam  :) ;)

Valla mk3 motoruna benzettim bende baştan ama bakmadanda bilemeyiz. 17krş şehir içi gazlamalı kullanıyodur :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

karayel09

teşekkür ederim ama bu hem benzin hem 1.1 motor ya bi de çok hoş durmuyo bi de ben dizel düşünüyorum

karayel09

kırmızıyı aradım detaylı foto istedim bi bakim iice konuşcam

xcape06

konuş bakalım arkadaşım bende arayıp konuştum sen neredesin araba ankarada

karayel09

abi ben hakkarideyim astsubayım keşke tplıcak zamanm olsa da arasam

xcape06

anladım kardeşim allah kolaylık versin görevinde başarılar dilerim elimden gelen bişey olursa yardımcı olurum

karayel09

eyvallah abi saol inşallah buluruz hep beraber bitane golf1 dizel

cahitarsal

benim aracımı verebılırım makul vir fıyata eger ıstersen ztn bılenler var ama sana pahalı geelbılır,

kırmızı akü plakalı arac dırı duyor baya kez gordum aracım toplanırken
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..