Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
7 kasım 2010 Denizli Buluşması - Sayfa 3

7 kasım 2010 Denizli Buluşması

Başlatan cihatus, 07 Kasım 2010, 17:53:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmancar

Desteklenmeyen Tarayıcı | Facebook
yasin kardeşimin blow off jetta mk1inden kısa bir video düz yol değil rampada fark etmez o araca araba zaten rolantide çalışırken bile sesinden belli ne kadar güçlü olduğu
Alıntı yapılan: cihatus - 08 Kasım 2010, 00:15:22
Abi 2-3 kişiye söyledim gelemeyeceğinide Hüseyin abiye söylemeyi unuttum.Söyledim sanıyordum yanılmışım.
Aracının işleri bitsin haftaya tekrar buluşuruz nasılsa her haftasonu beraberiz.MKIV bir tane doktor abimiz vardı katılacak gözüyle bakıyorduk işi çıktı sanırım katılamadı.

Katılım yapan üyelerin nickleri hatırlayabildiğim kadarıyla;
meister6,tahajetta_90,ahmet mmc,megadeth20,erten852,ahmancarx2.

Diğerleri tanıdığımız abilerimiz kardeşlerimiz sanayide tanışıp davet edip bizi kırmayıp gelen abilerimiz.
İnşallah daimi olacaktır.Bahar geldiğindede çevre illerdende fazla katılım olursa hep beraber Pamukkale bile yapabiliriz.
Herkese teşekkürler.
cihat babam yine tutturdu mk1 satacan diye  :-\ offf allahım napcam ben ya şu mk3 satışı benim üzerime olacaktı satacaktım bugün arabayı  :D
Mancarlar Torna

cihatus

VWTR Denizli
Dinleyin çocuklar.Bugün size süt içmenin faydalarını anlatacağım!
http://img707.imageshack.us/img707/7409/74240101503116276555966.jpg

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

SPoRTeXHauST

Tebrikler :) Başka diyecek bişey yok zaten.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Ouzoo

Tebrikler, tam old school bi buluşma, harika katılım olmuş.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Atay

Alıntı yapılan: lostys - 08 Kasım 2010, 13:01:19
cihat senin jantlara noldu ??

Depoya kaldırmış.Cihat kış sezonunu açmış :)
Food's life! Learn it.

arda_86xxx

42 kere maşallah ya olay budur helal olsun...

cihatus

Alıntı yapılan: atayyondem - 08 Kasım 2010, 16:26:27
Depoya kaldırmış.Cihat kış sezonunu açmış :)
Depo değilde çatıya kaldırdım. :)
İyiki kaldırmışım bugun 400 km yol yaptım yollar rezaletti.Yumuşak yumuşak saclarla.Hayat buymuş. :saygılar
VWTR Denizli
Dinleyin çocuklar.Bugün size süt içmenin faydalarını anlatacağım!
http://img707.imageshack.us/img707/7409/74240101503116276555966.jpg

ØSîRîS

gü<el olmuş keşke haberim olsaydı ..neyse bir dahaki sefer:)

angelwhite

BU HAFTA SONU TEKRAR Bİ TOPLANTI AYARLAYALIM ARKADAŞLAR ARABAYI SATILIGA CIKARDIM SATMADAN GUZEL Bİ KAC KARE RESIM CEKERİZ TANISIRIZ MUHABBET EDERİZ.

taha_jetta80

Alıntı yapılan: angelwhite - 22 Kasım 2010, 23:17:52
BU HAFTA SONU TEKRAR Bİ TOPLANTI AYARLAYALIM ARKADAŞLAR ARABAYI SATILIGA CIKARDIM SATMADAN GUZEL Bİ KAC KARE RESIM CEKERİZ TANISIRIZ MUHABBET EDERİZ.
ben geldiğimde gelseydin keşke..

angelwhite

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 23 Kasım 2010, 22:57:16
ben geldiğimde gelseydin keşke..

ne guzel dıyorsun ama nasıp dıılmıs kardes arabanın işleri ters gıttı onunla ugrastık yoksa hıc kacırmazdım  ;)

hakkihakan

Denizlide bayagı potansiyel varmıs ya. helal olsun gencler sizin ile gurur duyuyoruz.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur