Golf 3 smoked stop

Başlatan GolfGti16VMk1, 20 Eylül 2009, 09:28:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: cavanozz - 24 Ekim 2009, 15:03:07
Dostum stoplar müthiş ama fiyat olarak biraz uçuk istediğin paralara ledli bulunabiliyor... hatta bu modelin kristalini 160 liraya buldum...  eğer razı olursan 160 liraya senden alabilirim... maksat senin işin görülsün..

Abi yurt dışında bile bu tip stopları bu fiyata bulamazsın eğer bu stoplara pahalı diyorsan ebay dan 2.el ve en ucuzlarına bakmanı öneririm üstelik uyduruk bi maraka ile.Eğer kaliteli bir stop alıcaksanız,Selçuk abiden ufak bir pazarlıkla alabilirsiniz ama dediğiniz fiyata kırığını zor veriyolar.
Kılıçoğlu Garage.

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: cavanozz - 24 Ekim 2009, 15:03:07
Dostum stoplar müthiş ama fiyat olarak biraz uçuk istediğin paralara ledli bulunabiliyor... hatta bu modelin kristalini 160 liraya buldum...  eğer razı olursan 160 liraya senden alabilirim... maksat senin işin görülsün..

Sen ledlileri al dostum. :tamamdir

Bu stoplardan da tr de daha görmedim kimsede ledli artık her yerde var aksaraya git daha ucuzada alırsın taiwan derler ama turk malıdır ;)
Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

güncel alacak kişiye biraz daha iskontom var :....
Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

230 Lira güncel  fiyat çok makul
Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

htmetin

İlk defa görüyorum gerçekten güzel farlar.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ThE_Unforgiven

Stop alacaklar ciden kaçırmasın kristal stoplar evet 150 tl filan ama bunla kıyaslanamaz bence;) Hayırlı satışlar...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport