Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 25

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 01 Kasım 2010, 17:56:36
2500 hemen everiyim gelip alıyım ben onu :) GTI da ablama veririm :)
Mk1 hastalıktır dikkat et vaz geçemezsin VW'ciler 2 hastalığa yakalanır 1.Mk1 2.GTI sonra çok yalvarırsın nolur bana GTI motor bulun swap lıyayım diye dikkat et  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

baki çelik

bence de saçmalamış o paraya 3 kasa alınır üstüne de istediğin kadar masraf yapılır en azından değer 12.000'e alıcan ne kadar masraf edicen?

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Abi almanlarla kıyaslayamayız onlar vergiyi bizzden daha az ödüyor ama o arabayı alacağıma cemin arabasını alırım gti a binerim daha iyi yada benim arabaya masraf eder swap yapar binerim nasılsa ruhsatta ne motor hacmi nede bg yazıyor vr6 bile çakarım :D :tavkiss: :tavkiss: :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Mk1GTI

Valla türkiyede GTI mk1 harici 5bin tl üstü para hayatta vermem.. GTI olsun çöpten olsun ama herşeyi üstünde olsun. Biyerde gömü var bakalım bu yaz işler terso olmassa kapatıcam onu. Baya masrafı var ama en azından hiç ellenmemiş bi  82 EG..

suskun

H.G WORKS

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

d3n1s

aramalarda düşük km arayanlara da görünsün diye öyle yapıyolar