K-Jetronic Sistemim yavaş yavaş imana geliyor

Başlatan VolBull, 04 Kasım 2010, 15:05:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

VAG gurubu araçların motor ve mekanikleri aynıdır o yüzden forumda golf jetta scirocco gibi sadece kasa ayrımı olabilir.  

1800cc DX makina golf jetta scirocco passat her kasada kullanıldı.. DX makina golf 1 de 82-83-84 de kullanıldı ve mk2 kasalardada iyileştirme sağlanarak devam etti.

O yüzden birçok parçası tr de bile parçacılarda sıfır bulunabiliyor.  mesala burası OTO YEDEK PARÇADA UCUZLUĞUN TEK ADRESİ ! OtoYedekParcaBurada.Com gibi..

DX verimli bir makinadır 8V 112 ps 145nm tork üretir uzun tip şanzıman kullanılmıştır genellikle.

Dereceli eksantirk veya dişlisi de derecesine göre performans artıları getirir ama belirli bir dereceye kadar standart donanım üzerine uygulanır..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

barkit

volkan bence bozma (tabı k-jetı yaptıysan) yapamadıysan o baska
parmak bassam olmaz mı!

nizam

bence formul su olmalı

ders = nakit = motor 1.8 t azıcık asım kaygısız basım
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

barkit

Alıntı yapılan: nizam - 04 Kasım 2010, 16:07:03
bence formul su olmalı

:tamamdir
parmak bassam olmaz mı!

VolBull

Alıntı yapılan: nizam - 04 Kasım 2010, 16:07:03
bence formul su olmalı

Çok güzel bi yorum  ;D ;D ;D

800tl ye sıfır motor yapıyolar zaten. Salla o zaman, performans düşük olursa orjinalliği bozmaya gerek yok. Sırf ses için takılırdı ama, o zamanda habire kamyoncu aragazı çekerim kilometrede artık 1 litre benzin yerim  :D :D :D :D

Bu dereceli egzantrik ne kadar acaba?

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

Mk1GTI

Tek Yatık weber ile k-jet performansını yakalarsında yakıtı yakalayamassın.. Ama bu donanımları standart kullanımlar için ben tavsiye etmiyorum. Zaten K-Jet gibi yüksek besleme yapan bir tertibatı kaldırıp 2 adet weber uygulamak ile 10-15PS almak çok masraflı kaldıki o karb. iyi senkronize edecek adam lazım en ifak bir ayarsızlık motoruna mal olacaktır..

Sen kendi sistemini toparlamaya bak. Deyişmesi gereken hava alan borularını değiştir, inan bana en küçük bir yerden hava alsa motorun düzeni değişiyor kaldıki sende LPG takılı üzerinde o yüzden benzinde hayatta ayar tutmaz sistemin.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

volkan kardesim yanlıs anlamad ses  performans istiyorsun ve yakıt ekonomisinide istiyorsun birinden biri olması gerekmez mi ?  tahir ile zühre hikayesi gibi oldu o onu seviyor ama onu sevdi diye o onu sevmek zorunda mı ?

bu üçü bir çelişki mi bu üçünün cevabını istiyorum

Yunus EMRE

Mk1GTI

nizam

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 04 Kasım 2010, 16:13:47
Kronik ilker vakkası 2 buda nizam :)

ilker ayrı hiç yoktan volkan olayını seçmiş motorda oynamak istiyor ilker ne yapacak çözemedim ben hala :D

Yunus EMRE

VolBull

Erşan Abi mengenteiler ayarladım, GolfGti16VMk1 Selçuk abi saolsun bulduk bitane ondan, anlaştık. Hortumlardaki hava işini hallettim fakat o-ring bulamadığım için galiba 2 enjektörün o-ringi eskimiş. Kurban Bayramında İzmir'den alırım onu da. Enjektörler inşallah özelliğini kaybetmemiştir. Bir de arkadaş 1 senedir benzinde kullanmadığı için depo çürümüş, küflenmişti. Depoyu temizlettim ama biraz o pis depo ile çalıştırmıştım arabayı. Bakalım enjektörler de sıkıntı çıkarmaz inşallah.

İlker olayına ben fransız kaldım  ???

-35 KRL 53- -16 AV 332-

barkit

cozersın yakında oda senın gıbı heyecanlı da ondan ole dıolar,ama sen kararlısın ne ıstedıgını bılıon o daha cozememıs :)
parmak bassam olmaz mı!

VolBull

Alıntı yapılan: barkit - 04 Kasım 2010, 16:15:43
byuk lafı dınle  ;) bak

K-Jet imi tamir ediyom barkit abi :) Büyük lafı dinliyorum. Bu karbüratör işini sadece sordum. Zaten k-jet işini biraz halledeyim, direk Balıkesir'e gidip Erşan abiye çökecem. 1 defter soru hazırladım  :D :D :D

-35 KRL 53- -16 AV 332-

VolBull

Selçuk abi ile anlaştık gönderecekti mengenteiler i fakat bi türlü ulaşamıyorum. Telefonu kapalı   :-\

-35 KRL 53- -16 AV 332-

barkit

cök çök helal,gelınce ızmıre paylasım yaparız bı ımkanım olsada bende kacsam yanına beraber,bız sorsak o solese bız sorsak o solese bız dınlesek  :D ;D :D ;D ;D :D
parmak bassam olmaz mı!