koltuk yanmış acil yardım

Başlatan onurc, 02 Kasım 2010, 11:29:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

güne ne guzel basladık derken koltuktakı sıgara yanıgını gorunce bıraz can sıktı. babamın gormemesı gerek. cumaya kadar vaktımız var. koltugun oturulan kısmında tam bacakların arasında kalan bölge yanmış. sağ koltuk . araç 97 sportline tek kapı. çıkma bulabılırmıyız ?
ok men 8) let s go   :halazn:

nizam

oto2000 ara bakalım googleden çıkarsa orada cıkar ne adamsın sen ya
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

çok geniş değilse dik parana yazık yada  döşemeciye git onlar fikir verir ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

onurc

valla sıgara yanıgı ıste klasık. ama bızım ıcın buyuk dert tabı . peder bey gorurse o sunroof curuklerını benımle kapatır vallahi :D
nızam abı napayım ben yapmadım :D

onurc

abı aradım oto2000 orda yok .bıyere yonlendırdı ordada yok . napcam bılmıyorum :D ebay da varmıdır

nizam

dösemeciye git ufak bir işlem ile kapanır ne renk döseme ?

Yunus EMRE

nizam

dösemeci ayar çeker ona merak etme bir dösemeciye git ebay beklersen anca baban geldikten sonra gelir ki bu tercih ettiğimiz sonuc değil  >:D

Yunus EMRE

car wolf

gene diyorum koltuğa boşuna para verme git döşemeciye bak bakalım oluyormu ? olmaz derse parçacılara bak kılıf buursan aynı kılıfını al değiştir döşemecide
My Cars Audi & Vw Germany Style

onurc

döşemeci napabilir şimdi gözümde canlandırma ypaıyorumda. oraya ne şekilde kapatır acep ? biraz garip geldi . hiç yaptırmadım daha önce bilmiyorum o yüzden

onurc

koltuk kılıfını bulsam alırım gözüm kapalı.tamır ettırıcez mecbur. arastırdım 30-50 tl arsı degısıyormus. telefon beklıyorum . arıcaklar 12 den beri :D

dj_burak

benim arkadaşımın sıfır leonunda vardı sigara yanığı 50 liraya yapıyorlar o yanık olan bölgeye kumaş püskürterek kapatıyolar çok dikkatli bakmadıkça orjinali gibi duruyor googleda sigara yanığı tamiri diye arat bulursun hatta videoları bile var hayran kalırsın :)

onurc

arastırdım abı buldumda. resımlerı gordum . işyerınde oldugum ıcın vıdeo ızleyemedım. fıyat aynen 30-50 tl arası. mutlaka yaptırmam lazım :)

dj_burak

benimde var arka koltukta ama sigara yanığı değil yırtılma gibi sökülmüş bende orayı yaptırıcam hiç farkı bile olmuyo çokta güzel duruyo :)