Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
sayfa 20 - remuslu ibiza - Sayfa 5

sayfa 20 - remuslu ibiza

Başlatan ALPER., 26 Ekim 2010, 19:42:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak.akın

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız

ALPER.

sağol burak daha iyileri senin olsun inşallah  :)

alpaslanxvx

alpercim hayırlısı olsun , Allah (c.c.) kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin , araç kendini gösteriyo zaten temiz bi araç , hayırlısı olsun tekrar kardeşim  ;)

ALPER.

sağol alpaslan daha iyileri senin olsun  :melek:

ALPER.

bugün patlak olan far ampullerimi değiştiriyim diye gittim, gücünden ve renginden memnun kaldım, ama öyle birşey yaptılar ki engel olamadım, çok utanıyorum vwtr ahalisi.  :-[ Park ampulunu turuncu yapacaktım, elektrikçinin dediği yerden almaya gittim, bi ampul verdi 24v çıktı, baktım olmuyor çırağını yolladım gitsin uyanı alsın bidaha git gel olmasın diye, taktıktan sonra bu manzaraya şahit oldum  ;D beğendin mi diye sorarsanız beğenmedim, ama zevk renk meselesi demekki beğenenler çıkıyor, işte karşınızda 4 lü mavi led spec.

suskun

herkesin popisi olmalı diyorum :D :D :D
H.G WORKS

ALPER.

açılmadı mı abi resimler?

suskun

açıldı çok kötü değil alper ya ya üç dört çeşit yanan olsa  >:D
H.G WORKS

ALPER.

abi pavyoncu gibi duruyor ya, en kısa zamanda turuncu ampul bulup takmam lazım, arabada bile giderken elimle yüzümü kapatıyorum  >:D

suskun

H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

Alper abi ya turuncu ya beyaz gerisi yalan bune abi pavyon hesabı  :p
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ALPER.

öncekiler beyazdı zaten gökhan, beyazı yakınca yanıyor mu yanmıyor mu belli değil, 3 kere turuncu dedim, tu-run-cu diye heceledim bunu takmış.Sebebi de güzel, yoktu abi diyor.E takmış takıştırmış, işimiz de acildi kaldı böyle.

Nizam yarın yine arkadasın işi için sanayideyim, bulamazsam sen yolla bana turuncu park  :D

d3n1s

apaçi spec olmuşun Alperim, yarın ben müsait olursam sana bir çift alayım geleyim, böyle dolaşma, gören duyan olur