Triger Bakım Fiyatı

Başlatan yakupcse, 29 Ekim 2010, 12:42:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakupcse

Merhabalar;

Dün İstanbul İçerenköy sanayinde özel bir serviste sadece triger bakımını yaptırdım.Toplamda işçilik 150tl + malzeme 265tl =415 tl - 15tl indirim=400tl verdim.Parçalar orjinal...Belki fiyat konusunda araştırma yapan arkadaşlara yaralı olur diye yazdım...

Araç Golf 4 2000 comfortline AKL Benzinli Motor

yesilkrt

Alıntı yapılan: yakupcse - 29 Ekim 2010, 12:42:37
Merhabalar;

Dün İstanbul İçerenköy sanayinde özel bir serviste sadece triger bakımını yaptırdım.Toplamda işçilik 150tl + malzeme 265tl =415 tl - 15tl indirim=400tl verdim.Parçalar orjinal...Belki fiyat konusunda araştırma yapan arkadaşlara yaralı olur diye yazdım...

sağol kardeş. tam da düşündüğün gibi fiyat merak ediyordum.
MK-IV- Comfortline

golf2001

Alıntı yapılan: yakupcse - 29 Ekim 2010, 12:42:37
Merhabalar;

eyvallah kardeş teşekkürler güzel bilgi sağ olasın :tamamdir

hakkut

PArçaların markaları nelerdir. Ve tam olarak neleri değiştirdiniz.

freegane

Ankara'da arkadaşlarım yeni bir servis açıyorlar onlarında fiyatları düşük olacak sanıyorum fiyatlar belli olunca bende burada açıklarım fiyat araştıranlara yardımı olur

yakupcse

Alıntı yapılan: hakkut - 29 Ekim 2010, 16:40:23
PArçaların markaları nelerdir. Ve tam olarak neleri değiştirdiniz.

Açıkcası markalar aklımda değil yanlız acenteci parçaları poşetle tamirciye getirince açtım baktım.Hepsinde almanca bişeyler yazıyordu  :) Triger setinin içinde hatırladıklarım -->  Triger kayışı+gergi bilyası+devir daim pompası+kanallı kayış