Stop Lambası..

Başlatan BLaCk_VWoLf, 27 Ekim 2010, 14:43:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BLaCk_VWoLf

Arkadaşlar bu resimdeki stoplardan nerede bulabilirim yada mevcutların üzerine folyo vs gibi bir işlem uygulayabilir miyim?

Sonunda yaptım arkadaşlar  :sevgi:

car wolf

şeffaf kırmızı folyo ile kaplanmış bu orj. değil ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

cmehmetaydin

Ben kırmızı film çektirdim aynı duruyor.20 lira verdim yaptırmaya...
WW_GTC16

Yükselgfb

Bana da kırmızı folyo ile kaplanmış gibi geldi.dikkatli bir şekilde folyo uygulaması yaparsan aynı güzel görüntüyü alabilirsin.senin aracın da siyah gayet güzel durur diye düşünüyorum  :tamamdir

yesilkrt

bunu ben de merak ediyorum içine film folyo gibi işlemler uygulanabiliyor mu?
MK-IV- Comfortline

freeman

folyo değilde boya olabilir bence, yurtdışında transparan folyoyla pek uğraşmazlar

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

BLaCk_VWoLf

Alıntı yapılan: yesilkrt - 25 Kasım 2010, 20:28:16
çok güzel olmuş nasıl yaptın

transparan folyo aradım konuyu ilk açtığımdan beri anca bulabildim  :D

transparan kırmızı folyo ile yaptım. 2 saat çömelerek durmuşum haberim yok kalktığımda bacaklarımı hissetmiyordum ama biraz uzaklaşıp baktığımda hiç birşey umrumda değildi :sevgi:

yesilkrt

Alıntı yapılan: SeCeo - 25 Kasım 2010, 20:33:33

transparan kırmızı folyo ile yaptım. 2 saat çömelerek durmuşum haberim yok kalktığımda bacaklarımı hissetmiyordum ama biraz uzaklaşıp baktığımda hiç birşey umrumda değildi :sevgi:
farlar valeo mu
MK-IV- Comfortline

ali500

Alıntı yapılan: SeCeo - 25 Kasım 2010, 20:33:33

yakışmış.. peki sökmek istediğin zaman sökülebiliyormu merak ettim... benim araba gümüş gri.. bende siyah yapmayı düşünüyorum da...

BLaCk_VWoLf

Alıntı yapılan: ali500 - 25 Kasım 2010, 20:41:41
yakışmış.. peki sökmek istediğin zaman sökülebiliyormu merak ettim... benim araba gümüş gri.. bende siyah yapmayı düşünüyorum da...

evet istediğin zaman sökebilirsin.Ben de siyah çok istediğim fakat siyah trasnparan folyo üretimi yok  >:(

İlla da siyah dersen transparan siyah sprey boya alman gerek :tamamdir