sanırım virüs bana da bulaştı :)

Başlatan karayel09, 26 Ekim 2010, 17:22:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

car wolf

My Cars Audi & Vw Germany Style

karayel09

bu arabaya da bakmıştım güzel araba gercekten..

car wolf

evet. model ve fiyat bakımından ideal yani bunlara gidipte 10 lira verilmez çoook orjinal olması lazım ve özelik olması lazımki ozaman verilsin ve model. bunu örnek ala bilirsiniz en fazla 8 lira verilir bunlara ama malesef piyasa anormal :-\

karayel09

eet piyasa çok anormal:( mesela bu arabann motoru atma dizel mi?daha sonra turbo dizel değil ya mesela bu kadar para verilir mi?

karayel09

[email protected] arkadaşlar bu msn adresim yardımcı olmak isteyn arkadaşlarımla tanışmaktan çok memnun kalacağım hercekten şimdiden herkese çok teşekkür ederim ben..ama sizi üzebilirim biraz çnkü ben çok lakasız biriym sokakta ble görmedm o kdar diyorum..hiç blmyorum bu arabayı...:((((

karayel09

arkadaşlar ben çıkabilirim şimdi çok teşekkr ederim her şey için...çok gecmeden burdayım tekrar:)

nizam

onlara pek bak bazı arabalara 1-2 üste yazıyor
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

ekledim . her türlü yardımcı oluruz lafımı olur  ;)

MeTHea35

araştırma yapıp göze çarpanları  fiyatı da uygunsa linkleri atarım buraya bakarsın abi maksat yardımcı olmak  10 11 lira verilmez  istenilen arabalara aynı degerde   8  e  bile bulabiliriz  ;)

car wolf

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

car wolf

cyber34

Dizel düşünüyorsan MK1 almanı tavsiye ederim.
En azından kalan paranı arabanın sağına soluna harcarsın.