sanırım virüs bana da bulaştı :)

Başlatan karayel09, 26 Ekim 2010, 17:22:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

car wolf

Alıntı yapılan: nizam - 27 Ekim 2010, 14:23:03
çayda iç sedat bekliyorlar zaten
şansa düştüğümde içerken seni hatırlarım reis :saygılar
My Cars Audi & Vw Germany Style

nizam

Alıntı yapılan: car wolf - 27 Ekim 2010, 14:28:15
şansa düştüğümde içerken seni hatırlarım reis :saygılar

haha hava indirmeye düş :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

karayel09

yok yok öle gözlük flan problem olmuyo hiç inşallah hakkında en hayrlı yer neresyse orası olur...

karayel09

inşallah hakkında hayırlısı olur..

car wolf

teşekkür ederim sağolun  :saygılar , bu arada araba alıcağınız zaman gene danışa bilirsiniz ben olmasamda gene yardmcı olurlar :)

karayel09

ya arkadaşlar bu önlerde bazen çift bazen tek far oluyo ya bu mk1 le mk 2 nn farkı mı oluyo ben karıştırdım:(bi de bunlara neden 'MK' dyolar anlamadm:)

karayel09

ya deli gibi sahibinden.coma bakıyorum ama kriterim yok kriter belrlemem lazm onun için biraz yardmcı olur musunz

car wolf

çift far mk1 ve mk2 için geçerlidir sadece onlarda yuvarlak far üretilmiştir çift farlılar ta ortafakilar uzunlar oluyor dıştkiler normal park ve far , tek farlılard aise H4 yani uzun kısa bir arada , mk ise kısaca kasa anlamında tam açılımını bende bilmiyorum .

car wolf

Alıntı yapılan: karayel09 - 27 Ekim 2010, 15:46:59
ya deli gibi sahibinden.coma bakıyorum ama kriterim yok kriter belrlemem lazm onun için biraz yardmcı olur musunz
fiyat aralığı nedir ? tek kapımı 4 kapımı ? model takıntınız varmı ? birde geneli atma motordur bunuda söylim yani benzinliden diesel e çevrilmiştir. orjinali GTD olarak geçer ;)

karayel09

ben diesel düşünüyorum ama ama motorr parcaları buunu mu?aslında turbo da düşünrm ama turbo arızası çıkarr mı die düşünyorum çnkü çok pahalı bi arıza die duydum?

karayel09

abi fiyat aralığı şimdi şöle bkere az parayasıkıntızız bnmek biraz zor sanrm ama mümknse 7den 9a kadar olsa uydun olur

karayel09

4 kapı 2 kapı farketmez ama öndeki farları güzel dursun bazıları çok hoş yapmış böle gömmüş içine onlar çok hoşuma gtti :)

MeTHea35

merhaba baktıgınız arac 84 ile 92 model arası bir araç motor parçaları kolaylıkla bulunur hemde anlatılan soylenılen kadarda pahalı olmayacak cınsten turbo da kolay kolay arıza cıkarıcak bır parça degıl içiniz rahat olsun  :tamamdir :tamamdir

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)