1.8 4 Motion

Başlatan passaterdem, 26 Ekim 2010, 09:54:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

passaterdem

s.a arkadaşlar 98 model 1.8 düz passat'ım var. Passatı almadan önce bora mı passat mı çok düşündüm ama kısmet passattan yana oldu. çok şükür mutluyum güzel araç ama bugün 1.8 4 motion bora gördüm dikkatimi çekti baya. acaba yakıt tüketimi hakkında bilginiz var mı ? Volkswagen / Bora / 1.8 4Motion / 96.000 km de 2000 model 1.8 4*4 Bora sahibinden.com'da araç arkadasıma ait eğer olursa kafa kafaya takas düşünüyorum . Yakıt durumu hakkında bilgisi olan ilgilenirse çok mutlu olurum.
Gidenlerin ardından ilk defa bakmıyorum.. Alışkın duygularım.

nizam

güzel araç ama yakıtı passatı gecer sistemi sürekli dört çeker o yüzden üzülürsün :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

1 -2 lt fark yapar ;) ama keyfi yeter
My Cars Audi & Vw Germany Style

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

ALPER.

böyle nadir bulunan araçlara niye bi brc-teleflex-prins takmazlar da atiker takarlar

nizam

Alıntı yapılan: boralp - 26 Ekim 2010, 20:56:43
böyle nadir bulunan araçlara niye bi brc-teleflex-prins takmazlar da atiker takarlar

milli ruh

Yunus EMRE

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

car wolf

atiker aslında iyi bir marka değil sadece çok iyi bir reklam yapıyorlar ve müşteriyi çekiyorlar + ücrette ucuz  ;)

bence borayı alın  kışta geliyor malum en soğuk kış olucakmış işte boranın tadını ozaman çıkarırsınız  :tamamdir

nizam

kayseride çok soguk kıs farketmez sedat adam zaten erciyesin dibinde oturuyor :D

Yunus EMRE

car wolf

Alıntı yapılan: nizam - 27 Ekim 2010, 11:41:43
kayseride çok soguk kıs farketmez sedat adam zaten erciyesin dibinde oturuyor :D
oooo ne güzel tadından yenmez 4 motion  :sevgi: herkes normal bora sanıcak şaka gibi olur >:D :melek:

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

car wolf

Alıntı yapılan: onurc - 27 Ekim 2010, 13:05:02
lpg :(

bencede sökmesi lazım , hem avantajlı 2 yaşdaha genç ve km düşük

olcaytuna

4 çeker iyidir, ben syncro ile heyecanlı tiplere çok şaka yapıyorum   >:D :melek:  :halazn:
mkII GT syncro