izmrde ıyı bır GTI ustası

Başlatan mk3 gtı, 25 Ekim 2010, 18:09:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk3 gtı

selam arkadaslar ızmırde otruyorum.aracımda bı kac ufak tefek sorunlar oldu volkswagen ustası 1-2 kısıye goturdum randıman alamadım.o yuzden ızmırde bılındık GTI ustası varmı tavsıyelerınızı beklıyorum.aracım mk3 GTI abf motor 2.0 lt.16v 150 hp lımıted edıtıon modelı...

ThE_Unforgiven

Ne gibi sorunlar ? Şu beyin olayını halletmişti nsanırım.Bobininde değişti....

Kronikleşmiş arızalar var onları gidermen zor mesela aks problemi trak sesi vs.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

mk3 gtı

suleyman abı beyın bobın olayını halettı ama araba sımdı rolantıde duzgun calısmıo bırde debrıyajdan ayagını cekınce cıtır cıtır ses gelıo lastıkterden...

mk3 gtı

anlıyacagın bu usta volkswagen cı ama GTI ustası degıl bence....

ThE_Unforgiven

Rolanti meselesi boğaz kelebeği temizliği ile aşılabilir.Debriyaj içinse cidden iy ibir usta lazım.

Geçenlerde mehmetk adlı kullanıcınında aracında bu sorun vardı debriyajı bırakınca ses geliyordu.Priz direk bilyasında sorun çıkmıştı.

mk3 gtı

abı ben debrıyaj olayı ıcın aks kafalarından suphelenıyorum...

ThE_Unforgiven

Bu ses giderken mi durdupunuz yerdemi oluyor ?

mk3 gtı

abı 1ıncı vıtese takıorum genelde yokus yukarı oldugunda yapıyor bıde donerken yapıorr cıtır cıtırr ses gelıo.ben baktım mehmetk kullanıcı arkadasın yayınladıgı soruna benımkının onunla alakası yok...

barkit

kardesım ızmırde 3. sanayıde benım arabayı goturdugum porsche-vw tamırcısı var aguş usta,çok geçmiş bu tarz arabalar ellerınden,istersen sor sorustur,ben ay basında goturcem mesela benım arabayı bakıma.mk1 mk2 serısı her turlu arac hakkında bılgısı var,yardımcı olamasa bıle yardımcı olcak bırını kesın soler cunku usta harbı usta,zaten yasındanda bellı edıo,60larında...
parmak bassam olmaz mı!

mk3 gtı

tsk ederım onerınız ıcın agus otoyu bı kac arkadasımdan da duymustum persembe gunu gıdıp bı gostereyım...

barkit

gıt bakalım,sona anlatırsın,ıstersen siyah sciroccosu olan arkadas gonderdı benı dersen efkan ustaya, yardımcı olur...
parmak bassam olmaz mı!