Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Minik Serçeyi modifiyeye karar verdim - Sayfa 3

Minik Serçeyi modifiyeye karar verdim

Başlatan mehmet.nazlii, 15 Ekim 2010, 23:44:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmr38

evet öyle olmuş abi Sen de tamamlamışın BBS Şart :D :D :D
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

mehmet.nazlii

bbs den ziyade şık ve sade tasarım daha hoşuma gidio uygun jantları bulmak baya bi zaman alacak herhalde yoksa vitrinde o kadar güzel duruyor takınca sonu hüsran uzerındekı jantlarıda o şekılde almıştım daha borcunu ödüyorum :)

brkdmr38

çayını içmeye  geliyordum abi meşgulsundur diye vaz geçtim
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

mehmet.nazlii

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 21 Ekim 2010, 17:48:38
çayını içmeye  geliyordum abi meşgulsundur diye vaz geçtim
gel paşam ayıpsın

brkdmr38

artık haftaya abim , hafta sonu sende bende meşguluz hafta içi birgün 6 gibi gelirim inş.

alper19

kaputla tanpondaki siyah film cok guzel fikir bence  :D  :D

mehmet.nazlii

Alıntı yapılan: alper19 - 21 Ekim 2010, 18:46:52
kaputla tanpondaki siyah film cok guzel fikir bence  :D  :D
wala evet baya bi değişik österiyo ama arkadaslar pek begenmedıler bugun arka ve yan kelebek fılmlerını cektırdımm.. arkadan gornuş baya güzel oldu

brkdmr38

kaputla tampon olmasada tavan olabilir bu araçlarda güneş yanığı olduğundan dolayı abi hiç değilse tavanı kamufile etmiş olursun kaput ve tamponla birlikte tamamlayıcı olur tavanda

mehmet.nazlii

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 25 Ekim 2010, 17:36:25
kaputla tampon olmasada tavan olabilir bu araçlarda güneş yanığı olduğundan dolayı abi hiç değilse tavanı kamufile etmiş olursun kaput ve tamponla birlikte tamamlayıcı olur tavanda
tavadna güneş yanığı yokki :)
oda nerden çıktı :D

brkdmr38

geleceğe yatırım abi olmaması için :D

Yanık tavan verniği forumdan bi örnek

mehmet.nazlii

brkdmr38

:o  :o  :o arka camlarada yada fuul camlara çekildimi tamamdır

mehmet.nazlii

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 25 Ekim 2010, 17:57:57
:o  :o  :o arka camlarada yada fuul camlara çekildimi tamamdır
full cektıremem tırsarım ama onumuzdekı hafta arka kapılarada cekırecegım hava fıltresı ıcın gıttım bu pazar adam takılamayacagını soyledı ? doğrumudur ya

mehmet.nazlii

hava fıltresi elımde patlayacak yoksa :)