Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF TURBO

GOLF TURBO

Başlatan soner35, 13 Temmuz 2007, 00:25:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

soner35

arkadaşlar golf 1.8 20 v aracın motoruna duyduğuma göre passatın 1.8 turbosu olyomuş bilgisi olan varmı ?

KOÇ:)

Böyle bir bilginin doğru olmadığını sanıyorum
Sonuçta Turbo olmayan bir motora Turbo eklemek için gerekli yerlerin olması gerekir diye düşünüyorum ..

escocem

sadece ona değil borayada oluyor yalnız motorun içinide yaparsan:)burda boraya takıldı pert bi passat 1.8t nin turbosu intercoolera gaz bağlantısı yapıldı istenildiğinde daha soğuk hava için alet 19 jantlatla bile yerinde duramıyor...

Dr_EmrE

Bence olmayacak bişe değil ki uygulayan arkadaşlarda var..
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

soner35

bu işi yapan varmış zaten bende öyle duydum

Erhan

başka model bi atmosferik motora turbo uygulamadan farksız olur yapılması gereken işlemler..

VWR

passat motoru değilde golf 4 zemin üzerindeki araçların herseyi o motora uyar....Atılması  en mantıklı adım çıkma transversal-yanlamasına yerlestirilmiş bir 1.8 T bulmaktır...
Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Davul, Zurna Az...

Erhan

en mantıklısı 1.8T motorlu bi araç almaktır...

TrigG3R

bende 99 1.6 golf var eskişehirde turbo taktırabileceğim bir yer biliyorsanız lütfen söleyin benimde taktırmam lazım çekiş çok düşük geliyo bana
Tr!gG3R

G60

:o Filtre'den bahsetmiyoruz Turbo'dan bahsediyoruz TrigG3R. ;)
1.8 Turbolamak mantıklı değilken 1.6 aracı satıp 1.8T GTI bulup almak yada motor değiştirmek daha mantıklı.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

escocem

Dr_EmrE

24.000 ytl civarında 1.8 T GTi mk4 goLf görmüştüm..

aramak lazım. Ama zannedersem Golf4 GTi çok fazla yok..

Onun yerine 1.8 20v Highline bulabilirsin benim aracım gibi. sadece Turbo eksik , yakıt ise hemen hemen 1.6 ile aynı. Performans ise gayet tatmin edicidir ;)
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

cabrio63

Alıntı yapılan: TrigG3R - 14 Temmuz 2007, 18:34:56
bende 99 1.6 golf var eskişehirde turbo taktırabileceğim bir yer biliyorsanız lütfen söleyin benimde taktırmam lazım çekiş çok düşük geliyo bana
:o

Tholl-ga

güsel bi bi agu 1.8T bulup swap yapmak daha mantıklı.