pythonun golfu gıtmek ıstemıyor

Başlatan python77, 05 Ağustos 2010, 01:21:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

python77

slm mıllet ben bu arabayı neden satamıyorum anlamadım forum yardımcı olurmu
golf bır yasam bıcımıdır

mustklc

bazı arkadaşların her bir parça için T E K   T  E K  ilan açıp, bizim konularımızı alta itmesinden dolayı olabilir mi? bakınız bir alttaki ilanlar
Araba binmek içindir..

Mk1GTI

Forumda satış kısmı baya zayıftır çoğunluk araç sahibi olduğu için ilanlar bölümünü ihtiyacı olduğu parçalar için değerlendiriyor.. Aracınız satışta kaldığı sürece ilanı güncel tutmak iyi olur en azından haftada bir güncel yazıp..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

python77

golf bır yasam bıcımıdır

SPoRTeXHauST

python77 güncel demişsin ama güncel olan ne ?

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

python77

golf bır yasam bıcımıdır

python77

aracım hala satlıktır arkadaslar
golf bır yasam bıcımıdır

Mk1GTI

İlk mesajını hemen editle araç bilgisi fiyatı ve varsa satılık ilanı yoksa topik gidiyor bak. :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

baki çelik

ya satılıkda kaça satılık fiyatı sahibinin ruh haline göre değişmiyorsa öğrenelim sonra ne özellikleri var bi yaz da bakalım ihtiyacı olan varsa tavsiye edelim dimi?  :p

python77

arkadaslar arac enson 9500 olur golf II bolumunde resımlerı mevcut ozellık golf 2de ne varsa aynı 1,6td resımdekı atsler yok ama guel jantlar var bır artısı derı koltuklar sanruf alan arkadasa bırde alcaltma yayları ve uc adet yedek amortısor
golf bır yasam bıcımıdır

python77

golf bır yasam bıcımıdır

python77

golf bır yasam bıcımıdır

python77

golf bır yasam bıcımıdır

python77

bugun pazarlık bıttı ama son anda bana hanımının bıncenı soledı bende dusun dedım
golf bır yasam bıcımıdır