Golf V arka bagaj sileceği,Golf IV'e uyum sağlarmı?

Başlatan mussel, 25 Eylül 2010, 19:40:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mussel

Konu başlığı ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. :)
03.06.2005

onurc

sılecekler arabaya baglı olan parcalardan ayrı bır parca zaten. yanı sılecekler cıkıyor. o yuzden tek sorun buyukluk kucukluk mevzusundan olur sanıyorum.
ok men 8) let s go   :halazn:

OffLineR

Muz tipi arka silecek istiyorsan POLO'nun sileceğini takacaksın.
Şu yuvarlak farlı olan kasa hangisiydi onunki cuk diye oturuyor.
Boyu da süper oluyor.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

hakkut

Volkswagen yedek parca satan (Nuri küçük) bir yer bana arkaya muz silecek olmuyor demişti.

OffLineR

Ben yaptım, mis gibi de oldu.
9n arka sileceği al tak :)
Benim konuda bir yerlerde olacaktı.

ÜRENCİK

9N dediğiniz 2002-2003 pololar oluyor dimi malum ben parçacıyaya 9n desem bön bön bakacak.Bende istiyorum o silecekten benim silecek çalıştğında camı kazıyacak sanıyorum artık çıkarttığı sesten.Birde ön silecek olarak ne kullnıyorsunuz neyi tavsiye edersiniz?
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

serhat

bu ön silecekleride banana yapmak istiyorum  ama silecek kollarınını değişcem orjinal banana tipi takımı alıcam fiyat fazlamıdır yada çıkmacıda oto2000de bulabilirmiyim
WOLFSBURG STYLE ;)

hakkut

Kolları değiştirmene gerek yok. Ben önleri 15 TL ye hallettim oto aksesuarcıda. Ama arkayı da muz yapmak istiyorum henüz bulamadım.

serhat

ama orjinalden muz tipi olanların kolları farklı ben orjinal yapmak istiyorum bagajada polo 9n oluyo
WOLFSBURG STYLE ;)

yesilkrt

ya bu muz tipi silecekler nasıl bişeymiş herkes muz muz diyor. Hiç haberim yok modifiye işlerinden..
MK-IV- Comfortline

mussel

Arkadaşlar uygulamayı gerçekleştirdim.Kol yerine güzel oturdu fakat üstündeki plastik kapak oturmadı.Kenarlarından kestik biraz oturdu.Ama ona farklı bişeyler yapmam lazım.
03.06.2005

OffLineR