Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
buji

buji

Başlatan erdalerdogan, 10 Ekim 2010, 18:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdalerdogan

slm bujiler kaç km de değişir birde lpgli arclarda kaç tırnak buji uygun olur?

yellow_driver

orjinalini kullan.20000 km de değiştir

erdalerdogan

orjinalinin markası ney ve kaç tırnaklı?

alpergndz

üzerinde marka yok ama almanca yazılar ve vw audı seat amblemleri var.4 tanesini 50 liraya almıştım geçen aralık gibi...

R-Line

Orjinalinin markası NGK. (AKL motor için) yetkili serviste 4ü 28 lira idi son değiştirdiğimde.
30.000km de bir değişir bujiler.
Lpg için farklı bir uygulama var mı bilmiyorum.

tarihcifss

bosch 3 tırnaklı kalem tipi diyorlar sanırım 4 ü 40 tl gibi bişey yapıyor internette bujiler nasıldır? bilgisi olan var mı ?
Not: Konu eski ama benim başıma yeni geldi..Hort vs..yazmak gibi gereksiz zama kaybı olmazsa sevinirim tşk...
BEŞKAZALI tarihcifss

metinmb407

NGK dan şaşmayın internette ya da servislerde satılan LPG bujilerine kanmayın :)

CoX_BoY

bosch bujiden şaşmam ben ama kalın manşon olmasını  isterim benzinlide 3 lpg de tek tırnak kullanıyorum  lpg de fazla tırnak olunca arac cok yakıyor

Bora 1.6 16v. lpgli tek tırank bujim var

mk1 GTİ benzinli 3 tırnak kalın manşon buji var benim araçlarım bu şekilde

alpergndz

en son antalyada 4 tanesine 80 lira verdim.boshun değişik tek tırnak bir bujisiydi.ben kışın -26 lara kadar düşen sıcaklıktan dolayı en iyisi olsun demiştim.

tarihcifss

Alıntı yapılan: metinmb407 - 14 Nisan 2012, 22:22:47
NGK dan şaşmayın internette ya da servislerde satılan LPG bujilerine kanmayın :)
servisim de bosch takmış ilk aldığımda ,üzerinde bosch 3 tırnaklı var..ona binaen o söylediğim bujiden bahsettim..ama ideali nedir bilmek istiyorum..
BEŞKAZALI tarihcifss

EsatTR55

daha önce bu konuyu açmıştık arkadaşlar orj. buji markası NGK ürün kodu da var o konuda  :tamamdir