forumda bazı yerlere giremiyorum

Başlatan berkay35, 08 Ekim 2010, 21:09:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berkay35

Baktığınız konu veya bölüm silinmiş veya size sınırlandırılmıştır. uyarısı karşıma çıkıp duruyor kayıt olduğumda yöneticiler üyeliğinizi onaylayacak gibisinden birşeyler yazmıştı ama galiba daha onaylamadılar ilgilenirseniz sevinirim teşekürler

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

berkay35

bende 2 adet mk1 var ve bayadır bende duruyorlar kıbrısta sabahları çiğ yağdığı için araçlardan birtanesi neredeyse çürüdü ama motoru sağlam diğerininde motoru bozuk kaporta sağlam bu iki aracın motorla kaportasını takas yapıcam ve ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var sağlam olmasını istiyorum bir başlık buldum ama orayada giremiyorum .. Giriş Yap

G60

Sanırım başlığı Google'dan buldunuz. İlgili konu silindiği için göremiyorsunuz. Sizle veya siteyle ilgili bir durum yok yani. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

berkay35

teşekürler peki bana bu konuda yardımcı olabilecek bir kılavuz varmıdır teknik servis kılavuzu gibi birşey yani. sürekli şu nasıl olur bunu nasıl yaparım şu parçayı nerden temin ederim diye konular açmak pek istemiyorum

nizam

Alıntı yapılan: berkay35 - 12 Ekim 2010, 11:28:00
teşekürler peki bana bu konuda yardımcı olabilecek bir kılavuz varmıdır teknik servis kılavuzu gibi birşey yani. sürekli şu nasıl olur bunu nasıl yaparım şu parçayı nerden temin ederim diye konular açmak pek istemiyorum

site içi arama motorunu kullanacaksınız
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

berkay35

hepinize ilgilendiğiniz için teşekür ederim