bir mk1 daha hayata dönüyor ...

Başlatan devrankayabaşı, 15 Ağustos 2010, 01:54:30

« önceki - sonraki »

devrankayabaşı

jantları beyaz palio aracım var ona takıcam oda  modifiyeli ona daha güzel gider heralde :D

devrankayabaşı

ya arkadaşlar acaba elinde olan  yada bildiğibiyerde golf mk1 için spor yay satan yer varmı fazla uçuk fiyatlar olmamak şartı ile :D

brkdmr38

aynalar olmamışmı ne abi kapı kollarıda aynı aynalar gibi olsaydı giderdi de şimdi gövdede sırıtan aynaların var yinede zevk senin
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

devrankayabaşı

kardeşim yorumun için teşekkür ederim aynaları elimde 2 tip ayna vardı biri bunlar diğeri pejo 106ların gibi uzun yana doğru olanlardan bende bunu daha uygun görüp taktım ilerde değiştirme durumum olabilr tabiki :)

Han

Bursada xtreme tuning var orada vardı 40 lık yay
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

halilom

hacı aynaları hiç elleme kapı kollarını da krom bulabilirsen çok güzel kombinasyon olur.
jant meselesi de ben demiştim diyorum :) ats cup bulursan bide spor yayla, tamam yemede yanında yat.
hadi yahırlı olsun eksikeleri giderdin mi senden keyiflisi olmayacak bunu unutma :)

bu arada resimleri ataqyım da büyük büyük millet işkence çekmesin  :saskin:

error_38

valla jantlar güzel duruyor azıcık alçalırsa süperolur.  bende alınca mk1 i aynısının turuncusunu hayalediyorum yanlarada ince turuncu şerit  :o süper  bkz:OZ RACİNG

Mk1GTI

Lastikleri değiştir 195/45/15 yap sürtme ortadan kalkacak bide arka çamurlukların iç kanallarını traşlat. Ama konfor istiyorsan unut. Kütleme ve langırtı sesleri geliyorsa buda kule takozlarındandır onları yenilemen gerek.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

brkdmr38

şerit deyince aklıma geldi on panele kırmızı şerit arabanın yanınada kırmızı şerit çekip GTI havası katabilirsin abi ha unutmadan jantların yanaklarınada kırmızı şerit yaptınmı tamamdır
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

halilom

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 28 Eylül 2010, 07:28:09
şerit deyince aklıma geldi on panele kırmızı şerit arabanın yanınada kırmızı şerit çekip GTI havası katabilirsin abi ha unutmadan jantların yanaklarınada kırmızı şerit yaptınmı tamamdır
senin dediğin çingene işi oluyo hiç tavsiye etme. hayalinde kalsın... ^-^

brkdmr38

filizbilgisayar2006

helal olsun kardeşim çok ugraşmışsın ama bence değmiş  iyi günlerde kullan

halilom

ya bu golfün resimleride her yerde :D olum ben sandım şu ön kaputtan arkaya doğru uzanan mustang vari şeritlerden kusura bakma bunlar on numara gidiyor golflere ;)