kendinden kararan iç dikiz aynası lazım....-

Başlatan apsimati, 28 Eylül 2010, 08:44:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

apsimati

benim ayna off durumuna geçti biyerlerden uygun fiyata çıkma felan tedarik edebilecek arkadaşlar bana ulaşabilirmi acaba....
teşekkür ederim...

vicetuning

mustafa senin derdine derman olcak birini biliyorum :) ankarada Alper sitede Alper diyee bağır o duyar sesini :D şka bi yana pm atıyorum telefonunu ordan ulaşabilirsin

apsimati

muro sende olmasan bize bakan yok haa...  :))

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

apsimati

sıraya girmen lazım ... :))
hem hadi biz artvindeyiz buralar mahrumiyet yerleri biz bulamıyoz da sen istanbulda nasıl bulaman...???

vicetuning

alper nerdesin karıştı buralar çabuk yetiş  :D :D

apsimati

şimdi muro acaba normal bi ayna taksak bu yağmur sensörü de iptal olumu ki hani oda aynanın kuyruğuna bağlı yaa....montajı ayrı ayrımı yoksa ikisi beraber mi nasıl acaba ....
alperle konuştum da civalılardan elinde yokmuş düşerse ararım dedi.

vicetuning

Alıntı yapılan: apsimati - 28 Eylül 2010, 14:09:04
şimdi muro acaba normal bi ayna taksak bu yağmur sensörü de iptal olumu ki hani oda aynanın kuyruğuna bağlı yaa....montajı ayrı ayrımı yoksa ikisi beraber mi nasıl acaba ....
alperle konuştum da civalılardan elinde yokmuş düşerse ararım dedi.
hiç farketmez mustafa yağmur sensörü aynadan bağımısız senin ayna karartmalı yada karatmasız takabilrsin sadece kuyruktan sonraki geçmesi var tornavida ile söküp yenisini takıyosun... bende arabanın ön camını  değişdirtirken merak ettim inceledim biraz..

apsimati

ön cammı değiştin niyeki hayırdır ....

vicetuning

ya orjinal cam ama dalgalanma vardı yolda giderken insanın midesini bulandırıyodu hazır kaskoda vardı dedim değiştireyim 3-4 ay faln oldu...

BoraK

Alıntı yapılan: vicetuning - 28 Eylül 2010, 14:19:39
hiç farketmez mustafa yağmur sensörü aynadan bağımısız senin ayna karartmalı yada karatmasız takabilrsin sadece kuyruktan sonraki geçmesi var tornavida ile söküp yenisini takıyosun... bende arabanın ön camını  değişdirtirken merak ettim inceledim biraz..
Üstad, cam değiştikten sonra yağmur sensörünün çalışma düzeni etkilendi mi? Bende 2002 bora var. Yağmur sensörüne bir türlü ayar tutturamadık.

beyazbora

Alıntı yapılan: vicetuning - 28 Eylül 2010, 14:52:33
ya orjinal cam ama dalgalanma vardı yolda giderken insanın midesini bulandırıyodu hazır kaskoda vardı dedim değiştireyim 3-4 ay faln oldu...

ya benimde kasko var. benim kaskoda da yılda bir kez cam değiştirme hakkı var
camın da sağ altta küçük bir çatlak var
sen nasıl değiştirdin direk gidip benim camı değiştirin mi dedin
yoksa kırıldı mı camın?
bide sonradan takılan cam nasıl oldu güzel oldu mu ?
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

vicetuning

Alıntı yapılan: BoraK - 03 Ocak 2011, 15:03:28
Üstad, cam değiştikten sonra yağmur sensörünün çalışma düzeni etkilendi mi? Bende 2002 bora var. Yağmur sensörüne bir türlü ayar tutturamadık.
herhangi bir sorun çıkmıda önceki gibi çalşıyo bende endişeliyidim usta ile konuştum o bizim işimiz dedi hakikaten eskisi gibi yaptı yani..