t6 telefon tuşu

Başlatan semir, 23 Eylül 2010, 18:10:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

semir

merhaba ben siteyi inceledikten sonra çok beğenip üye olmak istedim yani yeni bir üyeyim .
t6 nın direksiyon üzerindeki telefon tuşu cevap vermiyor
tran/sport/er

brkdmr38

t6 değil abicim t5\b kasa diyelim.
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

semir

tamam t5 b kasa diyelim
tran/sport/er

®oyal

Telefon tuşu sanırım 180 ps ve carevelle ve multivanda iş görüyor.Yada Telefonunun Bluetooth u açıksa etkin cihaz ara. :tamamdir

semir

Alıntı yapılan: ®oyal - 24 Eylül 2010, 07:53:00
Telefon tuşu sanırım 180 ps ve carevelle ve multivanda iş görüyor.Yada Telefonunun Bluetooth u açıksa etkin cihaz ara. :tamamdir

teşekkür ederim ben bir de dogus otoya gidip bu konuyla ilgili bir bilgi alayım
tran/sport/er

burak_37

güzel kardşeim.telefonunda bluetoth kiti ve özelliği varsa aux girşiyle konusabilrisin.srein telfon ne ?  :)

semir

hayır aux girişinden sadece müzik çalıyor kataloğa baktım ve  yazanları uyguladım ama arabada tık yok :)
telefonda samsung monte
tran/sport/er

burak_37

mericcas

dostum çalışmaz boşa uğraşma o tel tuşunu teyp için mute olark kullanabilirsin. türkiye donanımda premium tel kitini takmamışlar ayhrıca takmış olsalar bile telefonunda premium uygun bir tel olması lazım kılavuzdan bakarsan elit telefonlar olarak bahsediliyor. o kitten bulursan yazda haberimiz olsun. çünkü doğuş dahil herkes parot satmaya çalışıyor

semir

Alıntı yapılan: mericcas - 23 Ekim 2010, 10:36:41
dostum çalışmaz boşa uğraşma o tel tuşunu teyp için mute olark kullanabilirsin. türkiye donanımda premium tel kitini takmamışlar ayhrıca takmış olsalar bile telefonunda premium uygun bir tel olması lazım kılavuzdan bakarsan elit telefonlar olarak bahsediliyor. o kitten bulursan yazda haberimiz olsun. çünkü doğuş dahil herkes parot satmaya çalışıyor
o zaman o kit multıvan comfortlınede iş görüyor
bigilendirdiğiniz için teşekkür ederim
premıum tel   kitini bulursam haber veririm
tran/sport/er

cecoo

300 tl karsılıgında aktıf hale getırılebılıyormus servıste .
bende yenı aldım aracı  atam teslım alırken söylendı bu bana kufur edermıs gıbı :)) artık iş işten geçmiş eksikleri soylemeye basladılar dedım kendı kendıme :)) ana sıstem kurulu ancak aktıf degıl denilmişti.

semir

evet bende dün doğuşa gittim aynen öyle dediler serviste aktifleştiriliyormuş.ama gerçekten arabayı satmadan önce bütün iyi özellikleriyle göz boyayıp satıştan sonra böyle sorunlar çıkması  gerçektan çok komik :)
tran/sport/er

serkangok

Telefon tuşu işi çok karışık maliyetli bi iş,
Ben Necvox aldım 393 HD yeni sürümü artık o tuşu kullanabiliyorum kapatıp acabiliyorum konuşmaları :)
VW Daha iyisini yapana kadar bunula idare edeceğime söz veriorum..:)

semir

Alıntı yapılan: serkangok - 21 Aralık 2010, 23:09:41
Telefon tuşu işi çok karışık maliyetli bi iş,
Ben Necvox aldım 393 HD yeni sürümü artık o tuşu kullanabiliyorum kapatıp acabiliyorum konuşmaları :)

hımm yani daha iyimi oluyor bu dediğiniz yeni sürüm
tran/sport/er