Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Beyaz Güvercin.... - Sayfa 7

Beyaz Güvercin....

Başlatan Mk1GTI, 20 Eylül 2010, 20:02:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halilom

hakkaten ya düşünmesi bile adamı güldürüyo :D  ;D

error_38

Ulen kenara biyere atsakmı 1-2 kuş  >:D olurmu olur.(kayseriliyiz ya)  ;D

GolfMk1Diesel

Erşan abi Spoileri çözdüm, Scirocco 2 Spoileri sanırım,

Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Valla birkan kedi olalı bi fare tuttun cuk diye olmuş valla. Şimdi rocco cular asılacaklar bu spoiler a :D
[IMG]http://i382.photobucket.com/albums/oo262/erci77/spoiler.jpg[/img]
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

sen nickini değiştirsene artık :D gti mti kalmadııııı gitti hacıııııı

Mk1GTI

Ne yazalım artık mk1gtmio mu :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

lostys

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 24 Eylül 2010, 23:27:27
Ne yazalım artık mk1gtmio mu :D
nası da biliyon işini amaa :)

MeTHea35

hayırlı olsun yeni gördüm konunun açıldığını jantları gerçekten hoş değiştirmeyin bence  çok diri duruyor yorulmamış... :tamamdir
tekrar hayırlı olsun. . .

mertkoray

hayırlı olsun abi güle güle kullan

barkit

bızde
Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 24 Eylül 2010, 21:02:05
Erşan abi Spoileri çözdüm, Scirocco 2 Spoileri sanırım,

dedık scirocco dıye ama sakallar gozukmuyo burdan haklısın  :D ;D
parmak bassam olmaz mı!

halilom

Alıntı yapılan: halilom - 25 Eylül 2010, 01:23:50bızde dedık scirocco dıye ama sakallar gozukmuyo burdan haklısın  :D ;D
+61
ben şahidim ;)

error_38

Arkadaşlar arada alakasız şekilde konulara dalarsam kusura bakmayın zırt pırt konu açmak istemiyorum. YOK ABİCİM dersenizde kızmam  >:(    aslında internetle çok yakınlığım yok  msn hiç kullanmam  face  mecburiyetten .  teknoloji özürlü olduğumdan değil sadece insan ilişkisi yüz yüze olmalı. Burada yazılanları aranızdaki diyalogları 4-5 ay dışarıdan takip ettim. Sohbetlerdeki seviye süper bazı forum siteleri rezalet burdan üye bütün kardeş ve arkadaşlara TEŞEKKÜR etmek istiyorum.   evet istiyorum ve ediyorum  :tamamdir teşekkürler.  ha unutmadan   Imageshack - img4053z.jpg  - Uploaded by error_38 Imageshack - 15443219914034691513529.jpg  - Uploaded by error_38